n96 - n85 - 5800 kim döver?

Sponsorlu Bağlantılar

Murad4

Murad4

Üye
Sonuç nedir ?

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Bana mı dedin*

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Hmm.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
:D .

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
Arkadaşlar ben bikaç gün telefoncularda araştırdım bu 3 telefonu sordum ve galibi benimde beklediğim ve kullandığım gibi N96 çıktı şimdi açıklayım size bi;
1_ N96 da model olarak üstünlük ve n85e göre ekran büyüklüğü ve dierlerine göre fotaraf çekiminde üstünlük.Çift kayar kapark , adeta bir film telefonu çift dev hoparlör , algılayıcı sayesinde kolay kullanım (çevirdiğimizde yana dönmesi otomatik olarak yhani)
2_ 5800 diyen arkadaşlara sesleniyorum bu telefon gerçekten faciay mış 530 tl civarında ama dokun matik olduğu için bozulduğu anda 250 300 tl yi gözden çıkartmak gerekiomuş bunun hakkında çok bilgi vermediler bunları söyledikten sonra.
3_ N85 için ise o kadar parayı verdikten sonra n96 alırsın zaten dediler peki neden n85 değilde n96 almalıyım dediğimde ise müzik dinliyo musun dediler evet dedim 2 tane dev hoparlörü var dediler başka dedim harici 16 gb hafıza sı var ve ayrıca 2, elden satmak istediğnde hemen hemen aynı paraya aldığın bu iki telefondan n85i 300 400e n96yı ise 500 faturalı ise 600 tl civarında olutursun dedi paran varsa n96 yoksa n73 tavsiye ederim dedi ancak bu demek değildir ki n73 ile n96yı kıyaslıyorum dedi böyle bişey olamaz n73 n96 ayağına su dökemez dedi.
KARAR SENİN BEN SENİN VE BURDAKİ ARKADAŞLARIM İÇİN ARAŞTIRDIM RİNG DE GALİP HER ZAMAN N96

rocknroll94

rocknroll94

Üye
5800 özellikleri,görünüşü,kullanımı ve fiyatı göz önüne alındığında N96 ve N85 i döver :)

xercan37

Üye
yakında nokıa N8 çıkacak o tüm marka ve modelleri döver gibi bence

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Kesinlikle o iPhone 'u bile döver :D

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
n 96

The CoRRe

The CoRRe

Üye
bn sizi döverim :):):):)):):):):):):)::)

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
:D:D:D:D:D:d:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D::DD:D::D:D:D:D:D:D:D:D
ÇIKIŞA GEL ÇIKIŞA .... xD

The CoRRe

The CoRRe

Üye
Olur bna uyar okul çıkışı dimi...:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
xD

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
xD
Eed xDé

The CoRRe

The CoRRe

Üye
Oke gLLLLLLLLLL xD xP xD

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
xDé

The CoRRe

The CoRRe

Üye
xP xDe

gemini1

Üye
n85 ve 5800 n96 yi dover.n96 da yazilim problemleri olmazsa idi iyi telefondu,ama ne yazikki yazilim problemi var n96da

Üst Alt