N96 hackleme..! ? ! ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
N96 hackleme..! ? ! ?
öncelikle herkese merhaba konuyu açmak istemezdim ama gelin görünkü çıldırmak üzereydim dayanamadım..
Forumdaki hack yollarını denemekten bunaldım ama bir türlü başaramadım şu lanet olası C:\sys klasörünü açamadım bir türlü
hellocarbidi kurdum secenekler>menu1 yapıp evet dediğimde program kendi kendine kapanıyor [ sys ] klasörünü bir türlü açmıyor
x plore programı sys dosyasını açmada başarısız diolar dier yandanda..
N96 telefonunu hacklemeyi başarabilen bir üstad varsa emin olun çok dua edcem
elimde sertifika var..
tlf yazılım sürümü 30.101
sertifika bulunmakta
Yardımınızı Bekliyorum Şimdiden Teşekkürler Umarım İlgisiz Kalmazsınız Üstadlar

--------------- Ekleme ---------------

konuya bakan bile yok yha

yahu biriniz cevap yazın artık konu açmayayım kirlilik olmasın uğraşarak bulayım dedim yapamadım son çare konu açmak olduğunu düşündüm ama bunada bakan yok hellox2 yi yükledim şimdide ama yine xploreden sys dosyasına giremiyorum delircem artık

Tepkiler: zupa
    Konu Sahibi
arkadaşlar dün açdığım bu konu hakkında başka bir konu altında Samsunspor nickli üstadım yardımlarını esirgemedi benden burdan tekrar ona sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum

Samsunspor

Emekli Yönetici
bak bu konuyu görmemişim , görsem daha önce yardım ederdim

Neyse , ben de sana Teşekkür Ederim Kardeşim .. Tekrar Hayırlı Olsun

slm hemsom samsunlu umarim banada yadimci olursun n96 kullaniyorum version yüselttim 12.043 den yukari cikmiyo yapabilecim bisey varsa yardimci olurmusun saygilar

ferhat212121
]öncelikle herkese merhaba konuyu açmak istemezdim ama gelin görünkü çıldırmak üzereydim dayanamadım..
Forumdaki hack yollarını denemekten bunaldım ama bir türlü başaramadım şu lanet olası C:\sys klasörünü açamadım bir türlü
hellocarbidi kurdum secenekler>menu1 yapıp evet dediğimde program kendi kendine kapanıyor [ sys ] klasörünü bir türlü açmıyor
x plore programı sys dosyasını açmada başarısız diolar dier yandanda..
N96 telefonunu hacklemeyi başarabilen bir üstad varsa emin olun çok dua edcembklyorum

elimde sertifika var..
tlf yazılım sürümü 30.101
sertifika bulunmakta
Yardımınızı Bekliyorum Şimdiden Teşekkürler Umarım İlgisiz Kalmazsınız Üstadlar

konuya bakan bile yok yha

yahu biriniz cevap yazın artık konu açmayayım kirlilik olmasın uğraşarak bulayım dedim yapamadım son çare konu açmak olduğunu düşündüm ama bunada bakan yok hellox2 yi yükledim şimdide ama yine xploreden sys dosyasına giremiyorum delircem artık[/QUOTE]

samsunspor arkdşm aynı dertten bende yanıyorum ne yaptım ne ettimse giremedim bu klasöre :S sertifikam var versiyon son versiyon yüklü ama bi türlü giremiyorum sys ve private dosyalarına nolur bi el atın :S

Yardımı burda herkesle paylaşsanız

asdertys

Üye
Arkadaşlar Forumu Araştırın HelloOx2 Programını Sertifikalayıp Kurun Telefonunuza, Programı Açın "Hack My Phone" Diyin Biraz Bekleyin,

İşlem Tamam

Bende Çok Uğraştım Teli Hacklemek İçin, Denemediğim Program Kalmadı, Hellocarbide vs...

Ama HelloOx2 En İyi, En Kolay Çözüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...