sagoenteresan
Üye
N96 hackleme..! ? ! ?
öncelikle herkese merhaba konuyu açmak istemezdim ama gelin görünkü çıldırmak üzereydim dayanamadım..
Forumdaki hack yollarını denemekten bunaldım ama bir türlü başaramadım şu lanet olası C:\sys klasörünü açamadım bir türlü

hellocarbidi kurdum secenekler>menu1 yapıp evet dediğimde program kendi kendine kapanıyor [ sys ] klasörünü bir türlü açmıyor

x plore programı sys dosyasını açmada başarısız diolar dier yandanda..
N96 telefonunu hacklemeyi başarabilen bir üstad varsa emin olun çok dua edcem
elimde sertifika var..
tlf yazılım sürümü 30.101
sertifika bulunmakta
Yardımınızı Bekliyorum Şimdiden Teşekkürler Umarım İlgisiz Kalmazsınız Üstadlar
--------------- Ekleme ---------------
konuya bakan bile yok yha
yahu biriniz cevap yazın artık konu açmayayım kirlilik olmasın uğraşarak bulayım dedim yapamadım son çare konu açmak olduğunu düşündüm ama bunada bakan yok hellox2 yi yükledim şimdide ama yine xploreden sys dosyasına giremiyorum delircem artık

Forumdaki hack yollarını denemekten bunaldım ama bir türlü başaramadım şu lanet olası C:\sys klasörünü açamadım bir türlü

hellocarbidi kurdum secenekler>menu1 yapıp evet dediğimde program kendi kendine kapanıyor [ sys ] klasörünü bir türlü açmıyor

x plore programı sys dosyasını açmada başarısız diolar dier yandanda..

N96 telefonunu hacklemeyi başarabilen bir üstad varsa emin olun çok dua edcem

elimde sertifika var..
tlf yazılım sürümü 30.101
sertifika bulunmakta
Yardımınızı Bekliyorum Şimdiden Teşekkürler Umarım İlgisiz Kalmazsınız Üstadlar
konuya bakan bile yok yha
yahu biriniz cevap yazın artık konu açmayayım kirlilik olmasın uğraşarak bulayım dedim yapamadım son çare konu açmak olduğunu düşündüm ama bunada bakan yok hellox2 yi yükledim şimdide ama yine xploreden sys dosyasına giremiyorum delircem artık

bak bu konuyu görmemişim , görsem daha önce yardım ederdim