N96 hackleme..! ? ! ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sagoenteresan

Üye
    Konu Sahibi
N96 hackleme..! ? ! ?
öncelikle herkese merhaba konuyu açmak istemezdim ama gelin görünkü çıldırmak üzereydim dayanamadım..:vur
Forumdaki hack yollarını denemekten bunaldım ama bir türlü başaramadım şu lanet olası C:\sys klasörünü açamadım bir türlü:bilmm:bann:
hellocarbidi kurdum secenekler>menu1 yapıp evet dediğimde program kendi kendine kapanıyor [ sys ] klasörünü bir türlü açmıyor:bann::ağlarım:
x plore programı sys dosyasını açmada başarısız diolar dier yandanda..:allalla:
N96 telefonunu hacklemeyi başarabilen bir üstad varsa emin olun çok dua edcem:ah
elimde sertifika var..
tlf yazılım sürümü 30.101
sertifika bulunmakta
:megafon:Yardımınızı Bekliyorum Şimdiden Teşekkürler Umarım İlgisiz Kalmazsınız Üstadlar:megafon:

--------------- Ekleme ---------------

konuya bakan bile yok yha

yahu biriniz cevap yazın artık konu açmayayım kirlilik olmasın uğraşarak bulayım dedim yapamadım son çare konu açmak olduğunu düşündüm ama bunada bakan yok hellox2 yi yükledim şimdide ama yine xploreden sys dosyasına giremiyorum delircem artık

• Beğen
Tepkiler: zupa

sagoenteresan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar dün açdığım bu konu hakkında başka bir konu altında Samsunspor nickli üstadım yardımlarını esirgemedi benden burdan tekrar ona sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum:bigstar::bigstar::bigstar:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
:op: bak bu konuyu görmemişim , görsem daha önce yardım ederdim :D

Neyse , ben de sana Teşekkür Ederim Kardeşim .. Tekrar Hayırlı Olsun :oke:

sagoenteresan

Üye
    Konu Sahibi
saolasın üstadım

selemenli

selemenli

Üye
slm hemsom samsunlu umarim banada yadimci olursun n96 kullaniyorum version yüselttim 12.043 den yukari cikmiyo yapabilecim bisey varsa yardimci olurmusun saygilar

ferhat212121

Üye
ferhat212121
]öncelikle herkese merhaba konuyu açmak istemezdim ama gelin görünkü çıldırmak üzereydim dayanamadım..:vur
Forumdaki hack yollarını denemekten bunaldım ama bir türlü başaramadım şu lanet olası C:\sys klasörünü açamadım bir türlü:bilmm:bann:
hellocarbidi kurdum secenekler>menu1 yapıp evet dediğimde program kendi kendine kapanıyor [ sys ] klasörünü bir türlü açmıyor:bann::ağlarım:
x plore programı sys dosyasını açmada başarısız diolar dier yandanda..:allalla:
N96 telefonunu hacklemeyi başarabilen bir üstad varsa emin olun çok dua edcem:ahbklyorum

elimde sertifika var..
tlf yazılım sürümü 30.101
sertifika bulunmakta
:megafon:Yardımınızı Bekliyorum Şimdiden Teşekkürler Umarım İlgisiz Kalmazsınız Üstadlar:megafon:

konuya bakan bile yok yha

yahu biriniz cevap yazın artık konu açmayayım kirlilik olmasın uğraşarak bulayım dedim yapamadım son çare konu açmak olduğunu düşündüm ama bunada bakan yok hellox2 yi yükledim şimdide ama yine xploreden sys dosyasına giremiyorum delircem artık[/QUOTE]

osmanatak1

osmanatak1

Üye
samsunspor arkdşm aynı dertten bende yanıyorum ne yaptım ne ettimse giremedim bu klasöre :S sertifikam var versiyon son versiyon yüklü ama bi türlü giremiyorum sys ve private dosyalarına nolur bi el atın :S

USAForever

USAForever

Üye
Yardımı burda herkesle paylaşsanız :(

asdertys

Üye
Arkadaşlar Forumu Araştırın HelloOx2 Programını Sertifikalayıp Kurun Telefonunuza, Programı Açın "Hack My Phone" Diyin Biraz Bekleyin,

İşlem Tamam:oke:

Bende Çok Uğraştım Teli Hacklemek İçin, Denemediğim Program Kalmadı, Hellocarbide vs...

Ama HelloOx2 En İyi, En Kolay Çözüm :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt