turcoOo
Üye
n96 güncelleme hatası. !?yardım . Teşekkurler
Arkadaşlar n96 2. Guncellemesi olan 20.050 versiyonunu yuklemedim. Guncelleme tarihi geçince telefon ve pc den birturlu guncelleyemedim.şimdi yeni versiyon v.3 çiktı.ben w-lan ile telden *#0000# bolumunu tuslayıncı v.20.050 gosteriyor .guncellenmedi diyor.olmuyor.yeni guncelleme aratınca da hiçbir guncelleme bulunamadı dıyor.. Nasıl v.30 guncelleyebilirim.umarım yardım edersiniz . Teşekkürler .
--------------- Ekleme ---------------
mod. Ların iş başında ve yardımcı oldukları sanıyordum.en azından bilginiz olmadıgıni soyleyin.böyle bir foruma hiç yakıştıramadım
mod. Ların iş başında ve yardımcı oldukları sanıyordum.en azından bilginiz olmadıgıni soyleyin.böyle bir foruma hiç yakıştıramadım
Arkadaşlar n96 2. Guncellemesi olan 20.050 versiyonunu yuklemedim. Guncelleme tarihi geçince telefon ve pc den birturlu guncelleyemedim.şimdi yeni versiyon v.3 çiktı.ben w-lan ile telden *#0000# bolumunu tuslayıncı v.20.050 gosteriyor .guncellenmedi diyor.olmuyor.yeni guncelleme aratınca da hiçbir guncelleme bulunamadı dıyor.. Nasıl v.30 guncelleyebilirim.umarım yardım edersiniz . Teşekkürler .--------------- Ekleme ---------------