N96 GPS ve HARİTA SORUNU...LÜTFEN ACİL YARDIM,YOLA GİDECEĞİM GPS LAZIM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mcknife

Üye
    Konu Sahibi
N96 GPS ve HARİTA SORUNU...LÜTFEN ACİL YARDIM,YOLA GİDECEĞİM GPS LAZIM
Arkadaslar nokia n96 gibi lanet bir telefonum var.3 gün sonra kısmetse tatile gideceğim aracla dolayısıyla gps faydalı olabilir.nokia maps ı kullanıyorum hatta gps ozellıgını kullanabılmem icin navigasyon lisansıda aldım
yalnız dun aksam haritayı guncelledim bu sabah gps yerımı bulamıyor bundan dahada beteri sonradan harita silindi.su an nokia maps a girdigim zaman harıtada hıcbısı gozukmuyor.

bu işe nasıl care buluruz eskı halıne nasıl getırırız acıl yardım

yusuff06

yusuff06

Üye
n96 nın gps sinyali cok yuksektir.flash belleginde cities diye klasör vaardır bu telefonunuzun harritasıdır.ayrıca telefon kapalı alanlarda gps e baglanmaz.acık alanda olman gerekli.n95 maksimum 5 dakika içinde baglantı kurar.haritan silinmiş ise nokia ovi suit ile yeniden güncelleyabilirsin..

mcknife

Üye
    Konu Sahibi
onu denedım ama yukledıgım zaman gene aynı sekılde gozukmuyor

H.SAHİN

H.SAHİN

Üye
Aynı konuya benzer benim başıma geldi ve 1 ay uğraştım. Sizin telefonun ayarını tam bilmiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: H.SAHİN

Garmin GPS kurulumu yaptım ve bir süre kullandım, daha sonra ücret gitmemesi için sitelerde belirtilen ayarları yaptım ve şimdi ise bağlantı yapamıyorum.
-Proğramı kaldırdım tekrar kurdum yine olmuyor. (uydu durumuna baktığımda 2 taneyi geçmiyor)

-Ayrıca telefon içerinde bulunan "konumlandırma servisinde Yer GPS çalıştırmadım, uydurumuna baktığım 1 ve enfazla 2 uydu olduğu gözükmektedir.
( Daha önce bir defa bağlantı yapmıştım)
1-İlgili konularda yapmam gerekenler nelerdir?
2- Telefona bazı proğramlar kurdum tekrar kaldırdığım için etkisi var mı?
3-Telefonu ilk alındığı durumuma nasıl getirebilirim, sakıncası var mı?
Tel, kart hafızası dahil olmak üzere (Türkçe dil etkilenmeden)

İlgili GPS sorunu düzeltilmiştir.

>kırmızı – yeşil – kırmızı– kırmızı – yeşil – kırmızı
>servis testleri
>GPS
>Ayarlar ( Açık)
>Yardım verileri temizlemek

Sonucunda 1 aydır devam eden sorunumu tamen çözmüştür.

Kaynak:

metallistm

Üye
2. el n96 aldım zonguldak ereğlide yaşıyorum gps uydusu bulamıyor telefon.. n-drive kurdum ve kırdım ama o da bağlanmıo.. neden bağlanmıo Allah aşkına bi bilen varsa yardım etsin

humanist32

Üye
Kardeş,sen Garmin mobil denesen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt