n96 da file is corrupted.delete now? -n gage- uyarısını çözenler.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

unrealmortal

Üye
    Konu Sahibi
n96 da file is corrupted.delete now? -n gage- uyarısını çözenler.
arkdaşlar n96 aldım.n gage oyun yükleyim dedim ama oyunu attım .n gage alıyo oyunu yüklemeden önce file is corrupted.delete now? uyarısı veriyo.bende ne yapacağımı bilemedim.bu konu hakkındabilgisi olan varmı.eğer bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen açıklasın..:)şimdiden saolun

ozdal23

Üye
evet ya bu problem bende de var arkadşlar anlatıyo amaa hiç birşey anlamadım. bi yardımcı olursanız sevinirim. n96 ya n-gaage oyunlarını nasıl atıcz resimli anltn olursa sevinirim.

korsantv94

korsantv94

Üye
Beyler onlar bozuk dosyalar veya bozuk çıkartılmış dosyalar o sorun telefondan değil oyundan.......

utkuo

Üye
ne alakası var bilmiyosun yanlış yönlendirme hack yapman gerekiyor n96 ya. ama çıkmadı galiba

korsantv94

korsantv94

Üye
ne alakası var bilmiyosun yanlış yönlendirme hack yapman gerekiyor n96 ya. ama çıkmadı galiba
Asıl sen doğüru bildiğini sanıyorsun saygılı ol biraz benim telefonun N73+hackli bazı oyunlarda bende o hatayı alıyorum ama başka bir yerden indirdiğimde dzeliyor...Saygısızlık yapma!:@:nono:

utkuo

Üye
saygısızlık ypamadım ve arkadaşın sorduğu şey nasıl atacağını soruyor eğer senin dediğin olsaydı bazıları çalışıyor derdi!!!yani verdiğin cevap alakasız ve de n96 hack daha çıkmadı

korsantv94

korsantv94

Üye
saygısızlık ypamadım ve arkadaşın sorduğu şey nasıl atacağını soruyor eğer senin dediğin olsaydı bazıları çalışıyor derdi!!!yani verdiğin cevap alakasız ve de n96 hack daha çıkmadı
Forum ortamını tartışmaya sokmıyacağım......:bann::bann:.Hemde arkadaşım hangi oyunda o uyarıyı aldığını yazsa yardımcı oluruz......

unrealmortal

Üye
    Konu Sahibi
aslında doğrusunu sölemek gerekirse bende hack yüzünden olduğunu düşünüyorum.bu hatayı telefonda bütün oyunlar veriyo sadece deneme sürümleri oynanıyo telefonda.oda ne kadar yeters tabi....

smt66

Üye
öncelikle arkadaşlar telefonumuzu pc suıte baglıyoruz sonra bilgisayarımızdan pc suıte acıp uygulama yükleyi seciyoruz sıs uzantılı n gage oyununu seciyoruz ve oyunu telefona yüklemesini bekliyoruz ve yükledikten sonra n gage programını acıyoruz daha sonra hafıza kartı yada telefon hafızasınamı yüklesin diye soruyo işstediginiz yere yükleyin eger sonuc vermesse 2 3 kez deneyin olacaktır bendede bu hata yı veriyodu böyle yaparak düzeldi genelde her oyunda bu uyarıyı yapabilir

mami24

mami24

Üye
o yazının türkçesi ne demek onu bulsanız bakarız -..

ULKER877

Üye
öncelikle arkadaşlar telefonumuzu pc suıte baglıyoruz sonra bilgisayarımızdan pc suıte acıp uygulama yükleyi seciyoruz sıs uzantılı n gage oyununu seciyoruz ve oyunu telefona yüklemesini bekliyoruz ve yükledikten sonra n gage programını acıyoruz daha sonra hafıza kartı yada telefon hafızasınamı yüklesin diye soruyo işstediginiz yere yükleyin eger sonuc vermesse 2 3 kez deneyin olacaktır bendede bu hata yı veriyodu böyle yaparak düzeldi genelde her oyunda bu uyarıyı yapabilir

Arkadasin sordugu o degil, .n-gage uzantili dosyalari telefona kurmaya calisiyor ama file is corrupted hatası aliyor.Bende ayni hatayi aliyorum.Telefonum n95 8gb ,bu isleri bilen birisi yokmu ?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
o hata BİNPDA'nın c******d yaptığı oyunları pacth olmadan normal bir şekilde yükleme yapıldığında hatayı verir.

abecedefe

Üye
N73 'te de aynı hatayı alıyorum ne yapmamız lazım ya uf.. ve ayrıca ''süresi geçmiş sertifika'' uyarısından bıktım. bu sorun anlatılmış fakat gerekli programı kurarken bile o program için süresi geçmiş sertifika uyarısı alıyorum. deli olucam..

Mobile-P

Mobile-P

Üye
yazının türkçesi şudur arkadaşım: dosya zarar gördü.Şimdi silinsin mi?

kadirkvl

Üye
Beyler ben n96 yeni aldom hekten mekten anlamam telefonda n-gage yoktu ınternetten ındırdım telefona ne kadar dogru yaptım bılmıyorum oyun olayının telefone nasıl ve nereden ındırebılcegımı soylersenız sevınırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt