N96 açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cowboy09

Üye
    Konu Sahibi
N96 açılmıyor
selam n96ım durduk yere kapandı ve açılmıyor açılırken titreme gelmiyor beyaz ekren gelip gidiyor sadece sorunu ne olabilir acaba. bilen birisi varsa yardım edebilir mi? şimdiden teşekkürler

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
yazılımsal bir sorun olabilir servise gitmesi gerekiyor dostum.eğer açılsaydı yazılım yükle derdim ama pc telefonu göremez.

cemee61

cemee61

Üye
hard formatla duzelebilir. telefonu kapat pili cikar tak telefonu acmadanh sirasiyla yildiz-3-medya tusu- kapatma tusuna bas. biraz zor ama parmaklarini kaldirma tuslardan , oylece tutarak acilmasini bekle. telefondaki butun bilgilerin gidecek ama ilk aldigin gunku gibi olacak. umarim ise yarar

cowboy09

Üye
    Konu Sahibi
hard formatla duzelebilir. telefonu kapat pili cikar tak telefonu acmadanh sirasiyla yildiz-3-medya tusu- kapatma tusuna bas. biraz zor ama parmaklarini kaldirma tuslardan , oylece tutarak acilmasini bekle. telefondaki butun bilgilerin gidecek ama ilk aldigin gunku gibi olacak. umarim ise yarar
telefon flashı kabul etmiyor ki telefoncuya götürdüm flash atamadilar hiç bir şekilde yazılım kabul etmiyor telefon

--------------- Ekleme ---------------

yazılımsal bir sorun olabilir servise gitmesi gerekiyor dostum.eğer açılsaydı yazılım yükle derdim ama pc telefonu göremez.
götürdüm telefoncuya yazılımı kabul etmedi atamıyorlar açamıyorlar telefonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt