n95te sis ve sisx dosyalarında dosya bozuk hatası lütfen yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uA_abdül

uA_abdül

Üye
    Konu Sahibi
n95te sis ve sisx dosyalarında dosya bozuk hatası lütfen yardım!!!
n95 cihazım bütün sis ve sisx dosyalarını yüklerken dosya bozuk hatası veriyor sorun ne olabilir telefonum hackli onunla ilgisi olabilir mi format hariç sorunu nasıl çözebilirim bilen varsa lütfen cevap yazsın

• Beğen
Tepkiler: mtuta_bere ve 00007

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Eğer telefonun hackli ise o uyarıyı almazsın...Hackli olmasaydı o uyarıyı verirdi...Hack işlemini tekrar yapmayı dene...Eğer aynı sorunu alıyorsan hard format at...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Dosya bozuk uyarısının nedeni genelde cihazının model ve versiyonuna uygun olmayan bir uygulama yüklerken alınır.hack olayından kaynaklansaydı büyük bir ihtimalle ''korumalı nesne yüklenemez'gibi bir uyarı alırdınız.ama siz yinede herşekilde kontrol ediniz.(hem hack olayını hemde pro uyumu olayını)

uA_abdül

uA_abdül

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sorunun formattan başka çözümü yok soft format atmak yeterli :oke:

ldren

ldren

Üye
7610 dada o problem var ya 2 kes res attım hala oleD:

KiDMaN

Üye
soft format at baktın olmadı hard format at kesın duzelır

ortammanyaa

Üye
Mapavri arkadaşımız ne güsel açıklamış, versiyon uyumsuzluğundan kaynaklanan bir hatadır o,cep telefonlarınızıda pc gibi düşünün,her ufacık sorunda formatlamayın,format öle hafife alıncak şey değildir,sen şimdi format attıktan sonra önceden yüklemeye çalıştığın dosyalar gene çalışmazsa sor bakalım ha bire format at diyenlere bu sefer cevapları nolcak...

uA_abdül

uA_abdül

Üye
    Konu Sahibi
uyumsuzlukla bir alakası yok önceden yüklü olan proglamlarda yüklenmiyor ve kaldırılamıyor ama jar dosyalarında sorun yok sadece sis ve sisx dosyalarında oluyor çok araştırdım formattan başka çaresi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt