N95'im çalındı yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
honeylip

honeylip

Üye
    Konu Sahibi
N95'im çalındı yardım lütfen
Mrb arkadaslar herkeze S.A

2007 temmuzun 5 de n95 aldım yine 2007 eylülün 11 de çaldırdım askerim şöförüm kullandıgım aractan çaldılar ben alırken teknosadan cepkask yaptırmıstım ama asker oldugum için polise tutanak tutturamadım şimdi askerliğimin bitmesine 24 gün var sivilde telefonumu bulmak için napabilirim arkadaslar faturası ve cepkask policesi elimde ? yardımlarınız için şimdiden teşekkür !

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
eee Tutanak tutturmadıysan cok zor be kardeşim...Aksilik üstüne aksilik olmuş...ümitsiz waka bu ama:( gecmiş olsun araştırayım gene

a21a

a21a

Emekli Yönetici
telefonun faturası önemli.. fatura senin adına ise üzerinde imei numarası var zaten.. askerlik dönüşü polise başvurursun.. asker olduğunu belgelersin o dönemde.. polise fatura vb bilgilerini verirsin.. savcılığa havale ederler.. savcılık GSM yolu ile sorgular.. çalınan telefonu izler.... kullanılıyorsa kullanan numarayı tespit eder ve yakalalarlar.. yani gidişat böyle.. çalan kişi telefonu kullanmadıysa bulunması zor olur bu durumda..

inşallah bulunur.. geçmiş olsun.. :oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
Gemiş olsun, etrafta çalan kişinin eşgaline göre mahallesini ordan da tanıdık sokup bi şekilde bulduracaksın:(

safakyasak

safakyasak

Üye
Imei Numarası Ile,telekominikasyon Kurumunu Ara,konu Hakkında Yardımcı Olmaktalar

honeylip

honeylip

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler arkadaslar ! a21a dediğini yapıcam !

sercan_bjk

Üye
geçmiş olsun

arslansem

arslansem

Üye
Geçmiş olsun :utan öyle bi telefon çaldırıyosun ki abicim ya n95 bu :)

dreamwtf

dreamwtf

Üye
Çok geçmiş olsun :(

xkadir61

xkadir61

Üye
polisi ara

arslan_arcelik

arslan_arcelik

Üye
abi valla geçmiş olsun çok üzüldüm umarım simdi bulmuşsundur...

sukruon

sukruon

Üye
eğer imei klonlamayıp öyle kullanırsa bulunabilir.

furkano

furkano

Üye
Hocam imkanı yok aynı telefon bulunamaz ama cepkask dediği galiba kasko oluyor.. askerlik bittikten sonra polise gelip telim çalındı dersin tarih önemli değil yeni çaldırdım dersin bide askerdeyken deme.. zira askerde tel yasak çoğu yerde.. cep kask hasarı karışlayacaktır..

leiche

leiche

Emekli Yönetici
allah bu hırsızların bin türlü belasını bersin

outlaw57

outlaw57

Üye
valla kardesım cok gecmıs olsunn n95 iyi bır telefon ama benımde n73 kayboldu bende bulamadım polıslerde bende gıttım tekrar n73 aldım cunku telefona ısınamadan gıttı simdi daha temkınlıyım bu konuda......:(

azomania

azomania

Üye
Hocam imkanı yok aynı telefon bulunamaz ama cepkask dediği galiba kasko oluyor.. askerlik bittikten sonra polise gelip telim çalındı dersin tarih önemli değil yeni çaldırdım dersin bide askerdeyken deme.. zira askerde tel yasak çoğu yerde.. cep kask hasarı karışlayacaktır..

Haklısın askerde telefon serbest değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt