N95'e 4gb Hafıza Kartı Nokia Markalı Orjinal

Sponsorlu Bağlantılar

marvelboy

marvelboy

Üye
    Konu Sahibi
N95'e 4gb Hafıza Kartı Nokia Markalı Orjinal
n95 in en fazla 2 gb desteklediğini sanıorduk ama öyle değil !!!!

nokia nın sitesinde orjinal

telefonları için 4gb microsd ler var.

resim:

LİNK

marvelboy

marvelboy

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar YORUM yazın

ardak95

Üye
N95 sahipleri için güzel birşey.

enigma

enigma

Üye
N95 in daha önce 8GB hafıza kartı desteklediğini yurt dışı sitelerde ve Youtube ta görmüştüm. bir videoda adam 8GB hafı kartını tıka basa doldurmuştu ve telde aşırı bir yavaşlama yoktu. fiyaz biraz uçuk olduğu için şimdilik düşünmüyorum düşünce yeni tel almazsam ilk seçeneğim 8GB olacak. nokianın tutupta 2GB destekler deyip sonra 4GB kart satmaya çalışması bana üçkağıtcılık kokusunu hissettiriyor. Tabiki yapılan güncellemelerle 4 GB ve 8GB tın kasmasını yada desteğinin olması eklenmiş olabilir.

zaferozkan

zaferozkan

Üye
bende 4 gb kullanıyoru ama bir açık arttırma sitesinde 8 gb n95 için diye bir ilan okudum. fiyatı da öyle fazla değildi. bişey anlamadım ama bildiğim kadarıyla 4 gb destekliyor. eğer 8 gb destekliyorsa 4 gb ı boşuna aldık desenize

marvelboy

marvelboy

Üye
    Konu Sahibi
bende 4 gb kullanıyoru ama bir açık arttırma sitesinde 8 gb n95 için diye bir ilan okudum. fiyatı da öyle fazla değildi. bişey anlamadım ama bildiğim kadarıyla 4 gb destekliyor. eğer 8 gb destekliyorsa 4 gb ı boşuna aldık desenize

8 gb da destikliyor ama bende 4gb alcam dolunca 8gb alcam hemde 8 gb fiyatı biraz düşmş olur

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Ya ben Bir çin sitesinde gördüm 8 gb kartı N73 de çalışıyordu

gizliabi

gizliabi

Üye
Bende bir NoKia N95 Kullanıcısıyım 4 gb alsam 8 gb alsam kararsızım :| Bana Yardımcı olun...!!! Plz

guest1212

guest1212

Üye
ben n95 kullanıcısıyım ve daha geçen gün 8gb hafıza kartı aldım gaziantepte 45 ytl ye 8gb hafıza kartı vardı ve aldım içine biraz mp3 ve resim attım yarın kalkıp telefondan müzik dinlemek istediğimde ise ne resimler nede mp3ler vardı ama hafızanın 1,5 gb ı dolu gözüküyordu format attım yine aynı şeyleri yükledim yine ertesi gün aynı şey oldu yani söyleyeceğim alacaksan kaliteli hafıza kartı alacaksın ben 6600 ıma hafıza kartı aldığımdada aynı sorunu yaşamıştım sonradan hafıza kartını değiştirdim sorun düzeldi:oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
n95 Ciler Hayırlı Olsun:)

u23r

Üye
4 gb hafıza kartı bende kullanıyorum şuan boş yer 500 mb falan galeriye falan girerken hafiften bi yavaşlama söz konusu :D

Casy

Casy

Üye
nokia e50 içinde 1gb yazıyo ama 2 kullanıyorum kasma bile yok

ktef

Üye
arkadaşlar yani n95 e 8 gb hafıza kartı kullanırsak çalışıyormu..