N95'de .sis uzantılı dosyaları açmak.

Sponsorlu Bağlantılar

Golden Child

Üye
    Konu Sahibi
N95'de .sis uzantılı dosyaları açmak.
N95'de .sisx uzantılı dosyaları rahat açıyor fakat çoğu .sis dosyaları açmıyor desteklemiyor sorun nedir nasıl açabiliriz. ? yardımlarınızı bekliyorum...

• Beğen
Tepkiler: berzan72 ve mem44

mecay66

Üye
imzalanmamıs uygulama yuklemeye calısıyosundur veya os9 3 versiona uygun program deildir

Golden Child

Üye
    Konu Sahibi
Bence bir çeviri programı felan olmalı ya

mecay66

Üye
imzalama var ancak ceviri olmaz zaten n95 programlarıda yaygınlasıyor artık

Golden Child

Üye
    Konu Sahibi
peki nasıl imzalama yapabiliri sahol

mecay66

Üye
farumda mevcet kardes
ararsan biraz bulursun

hasanhasan123

Üye
kardes su sertifika olayı işte tamamen ara forumda gayet ii acıklamıs arkadaslar ama nasıl alınacagını anlarmısın bilmem :d bi turlu yapamıorum :d

dranza

Üye
kardes suresı qecmıs sertıfıka sorunu olanlar Tarihi 01.01.2008 yapıın sonra yuklıcenız seyı yukleyın sorun kalkacaktır ( Eqer yine suresı qecmıs derse tarıhı 01.01.2007 yapın )

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bazı dosyalar ekran çözünürlüğünü desteklemiyor olaiblir.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kardeş
1- eğer desteklenmiyor veya dosya bozuk uyarısı alıyorsan cihazın için uyumsuz bir program yüklüyorsundur.
2-eğer süresi geçmiş sertifika uyarısı alıyorsan cihazın tarihini geri alarak yükleyebilirsin.(eğer çok geri alırsan ozamanda telefon ayarını kontrol et diye bir uyarı alırsın)
3-Eğer korumalı nesne yüklenemez uyarısı alıyorsan bu programı sertifikalandırmadan yada cihazını hack lemeden yüklenemez.
umarım açıklayıcı olmuştur.iyi günler

kinger1905

kinger1905

Üye
Merhaba sayin uyeler. Ben de bu mukemmel sitenin uyelerinden birisiyim ve elimden geldigince sitedeki butun konulari inciliyorum ancak uzun zamandir arayipta bulamadigim bi program war we bende size bu konuda danismak istedim. Ben N95 8gb kullaniyorum we sitenize surekli cep telefonumdan baglaniyorum ancak sitedeki .rar uzantili dosyalari telefonuma indirdigimde "desteklenmeyen dosya bicimi hatasi" veriyor bunu nasil onleyebilirim yani telefondan nasil .rar uzantili programlari acabilirim. Yardimci olursaniz cok sewinirim. Saygilarimla....

Üst Alt