N95'de Hafıza Kartında Yüklü Temaları Nasıl Kaldırırım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kisstanboul

Üye
    Konu Sahibi
N95'de Hafıza Kartında Yüklü Temaları Nasıl Kaldırırım ?
Arkadaşlar hafıza kartına yüklemiş olduğum temaları nasıl kaldırabilirim? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. İyi akşamlar...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Uygulama yöneticisinden kaldırabilirsin...Eğer yüklediğin temaların isimleri orada görünmezse hafıza kartına format at...Çünkü ;

Temalar da program gibidir. Herbirisinin bir UID numarası vardır. yani kimlik numarası gibi bir şey.
Temayı yapan kişi temayı oluştururken program otomatik olarak oluşan temaya bir UID numarası verir. Temacı bu temayı bir yerlerde paylaşır. sizde yüklersiniz. daha sonra aynı temacının bir başka temasını yüklersiniz. Eğerki temayı yapan kişi bu UID numarasına dikkat etmezse yani daha önceki bir temanın numarası ile aynı olursa.. bu problem yaşanır. telefon bu UID numarasına o temayı kaydeder ve uygulama yöneticinde ilk yüklenen tema görünür.
temayı silmek için card reader ile hafıza kartından private> import klasörü içinde şu an numarasını hatırmadığım klasörden o temanın bulunduğu ve içinde mbm, mif, skn dosyası olan klasörü silmen gerekir. :oke:

Ben bu sorun olmasın diye yaptığım tüm temalarda başlangıcı a21axxxxx gibi olan özel UID numaraları kullanıyorum.

kisstanboul

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler cevabınız için, ama malesef uygulama yöneticisinde görünmüyor temalar, hafıza kartından halletmem lazım sanırım. Tekrardan saolasın...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Rica ederim...Zaten uygulama yöneticisinden görünmeyeceğini tahmin etmiştim...Aynısını yaşamıştım...Sana kolay gelsin...

matt01

Üye
Arkadaşlar hafıza kartına yüklemiş olduğum temaları nasıl kaldırabilirim? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. İyi akşamlar...

kardeşim aynı sorun bende de vardı.Format atmaya gerek yok.Çözümü o yüklediğin temayı bir daha tlf na kurmak.Sonra uygulama yönetisine git bak orda göreceksin sonra da silebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt