N95ciler burada toplanalim

arkadaşlar ben bişiy sormak istiyorum; yardım edicek arkadaşlara şimdiden teşekkürler... burda bi video izledim eleman n95 i tuşları kullanmadan kullanılabiliyodu. sadece sağa ve sola teli yatırarak, aşağı yukarı yaparak işlemleri gerçekleştiriyodu... benim sorum bunu nasıl yapıyoruz? yapmak için ayrı bi programmı gerekiyo? böle bi program varsa bu programın ismi ne? görüşmek üzere.

besyo_cem arkadaşım. dediğn programı şuan bulamazsın. o video programı yapan tarafından çekildi. 1 ay sonra programı tamamlayıp internette bedavaya yayınlayacak. bysamir diye aratıp sitesine gir görürsün. bende sıkı takipteyim o program yüzünden bu arada size bi kısayol, bakalım kimler biliyo. sağdaki kısayol tuşuna uzun basarsanız müzik çalar açılıyo otomatik.

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaşlar bi de bişi sorcam. symbian 9.1lere göre telefonu otomatik kapatan bi program var mı?

arkadaşlar benimde bir sorum var.telefonu yeni aldım.sorunum şu;telefonun kendinde yüklü olan harita programından çok memnundum ve bayağı bir güncelleme yapmıştım bazı şehirleri taki cadde ve sokaklara varana kadar.ama dün güncelleme dosyası diye bir harita indirdim fakat telefon sanki değişti ve eski girdiğim şehirlere artık giremiyorum ve çok yavaşladı.kurduğum map dosyasını uygulama yöneticisinden kaldırdım ama eskiye dönmedi.nasıl yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim....

ucahmetuc dostum teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için... bende merakla beklemedeyim artık...

dku5tm

Üye
mp4 izleyebileceğim bir program var mı?

lizozom

Üye
N 95 e msn arıyorum ama yok:S

igga

Üye
merhaba arkadaşlar,
N 95 telefonu ile wifi veya wireless kapsama alanında lowratevoip ile sabitleri 17.000.TL/dk, cepleri 170.000.TL/dk ya aramak isteyenler için sip ayarlarını vermek istiyorum

arkdasim sifreli hatla baglaniyosun ya sifreyi girmiyosun yada yanlis giriyosun benim 3 gunumu yedi bu sorun ben hallettim sifreyi yanlis giriyomusum megersem....

arkadaşlar N95 e uyumlu arayanları tek tek engelleyecek bir proğram lazım bana yarıncı olurmusunuz önceden sis dosyalarıyla hallediyorduk ama bu tel desteklemiyor TEŞEKÜRLER

N 95 e msn arıyorum ama yok:S

HADDIN TÜRKCELL SE SAYFASINA GİR YIL BAŞINA KADAR ÜCRETSİZ LİVE MSN KULLAN BYS

yha bu navigasyon nasıl calısıyor bi türlü yapamadım donup kalıyoo yardım edermsinzzzz?? daha dün aldım telefonu

korsan68

Üye
arkadaşlar kolay gelsin bende bir n95 kullanıcısıyım ama sir smart movie crakci ni giremedim kabul etmiyor bir key varsa bildiğiniz iyi olur

Slm Ekrandaki Wlan Arama Ve Ajanda Ibaresini Kaldırabiliyormuyuz Bilgisi Olan Varmı Ben Aradım Bulamadım

buraq24

Üye
bende katıldım aranıza sabırla bekledim ve aldım sonunda N95 8GB harika telefon aradığım bi kaç program var varmı acaba elinizde msn,uzaktan kumanda bi kaçtane tema

hmyilmaz

Üye
Arkadaşlar hepiniz güzel şeylerden bahsetöiş. Teşekkürler.
Ama benim karşılaştığım bir problem var. Belkide değildir ama çözemedim.
Problemim şu: wlan ile internete bağlı iken 2-3 dk sonra ekran kararıyor ve telefon pin sormadan yeniden açılıyor gibi oluyor. ama bu sefer internetten çıkmış oluyor. masaüstüne geliyor.
bunun bir çözümü varsa yardımlarınızı bekliyorum.
şimdiden teşekkürler. HMY

tuunayt

Üye
ya arkadaşarlar salling clicker son versiyon yükledim ****** bulamıyorum siz biliyorsanız bir el atın şu işe lütfen.

merhaba arkadaslar bende n95 8gb kullanicisiyim..hemen hemen ozellikler ayni n 95 ile..turkce konusim daha iyi olsun,,kablosuz baglanmaniz icin kablosuz baglantinin bulundugu cafeler havalimanlarinda bazi yolcu otobuslerinde kisacasi kablosuz iletisime izin verilen heryerde ama siz onemli islerinizi heryerde yapmayin telefonunuzla,ortalik hacker dolu,wireless sifresi coz diye yazdinizma google ye nasil yapilabilecigini anlatiyor azicik pc bilgisi olan bile yapabilir bu isi kolayca..evinizde wireless baglanti varsa web sifresi yada pre shared key ile baglanabilirsiniz..yada etrafta kilidi acik bir network varsa kolayca baglanabilirsiniz nete..umarim birseyler katabildim..hayirli gunler

burak 24 ordamisin kardes..?

yha beyler allah rızası icin yardım edin navigasyona nokia.com dan yeni map yükledm biras deişti ama yakınlasınca görüntü gidiyor lütfen yardım edin

anti-virus soran arkadasim! "f-secure yazilimi" uyumlu,elimde link yok ama google bi yaz bir incele..ben kullaniyorum vede cok memnunum.saygilar

anti-virus soran arkadasim! "f-secure yazilimi" uyumlu,elimde link yok ama google bi yaz bir incele..ben kullaniyorum vede cok memnunum.saygilar

timsahxy

Üye
rotate me progu yükledim progu açıyorum bişi olmuyo fikri olan varmı

>>61<<

Üye
n95 msn programı arıorum yaww acil yardımcı olursanız sevinirim..