besyo_cem
Üye
Merhaba, Ben N 95 i alalı 7 gün oldu. Wifi'den Sip ile Cepten cebe ve cepten sabite ucuz görüşme niyeti ile aldım.Ayarlarını yaptım ve voipraider hesabım üzerinden cepleri 15ykrş, sabitleri 5 ykrş a arıyorum.Diğer özellikleride mükemmel.Ancak Wlan üzerinden GPS kullanmayı beceremedim.Tarif eden olursa çok memnun olurum.Teşekkürler[/quote
N 95 ten sip ucuz voip görüşmekisteyen arkadaşlara ayarları bildirebilirim.
--------------- Ekleme ---------------
Sn.Arkadaşım,şu sip ayarını bizede söylesen yaayrı ve güzel bir topicte yazarsan rağbet çok olacaktır.
gpsi kullanmak için bilgisayarına maploder kurman lazım ve kart okuyucu yardımıyla haritaları indirmelisin aksi halde herzamn bulunduğun bölgenin haritasını indirmek için internet bağlantısına gereksinimin olacaktır. sana yol göstermesini istiyorsanda lisans ücreti ödemen gerekiyor.
Lowratevoip'e kayıt oluyorsun. kullanıcı adı ve şifre alıp 10Euro kredi alıyorsun.Sonra n95'in sip ayarlari bölümünden aşağıdaki ayarları yapıyorsun.
Profil ismi : Lowratevoip
hizmet profili : IETF
varsay.erişim nok. : (bağlanacağın wlan adı)
genel kullanıcı ismi : kullanıcı adın@lowratevoip.com (kayıt olunca başına sip: gelecek)
sıkıştırma kullan : hayır
güvenliği kullan : hayır
yakın kopya sunucusu
yakın kopy.sun.adr. : sip.lowratevoip.com (kayıt olunca başına sip: gelecek)
güvenlik etki alanı : lowratevoip.com
kullanıcı ismi : (Lwrtvp'ten aldığın kull.adın)
şifre : (Lwrtvp'ten aldığın şifren)
gevş.yönlen.izin ver : evet
aktarım türü : UDP
bağlantı noktası : 5060
kütük sunucusu
kütük sunucusu adresi : sip.lowratevoip.com (kayıt olunca başına sip: gelecek)
kullanıcı ismi : (lwrtvp'ten aldığın kull.adı)
şifre : (lwrtvp'ten aldığın şifre)
tüm bunları eksiksiz yaptıktan sonra sip ayarlarının hemen altındaki internet telefonu bölümüne gir.
seçenekler-yeniprofil-sip uri seçin'de kaydettiğin profili seç. (yani internet telefonuna girince profil adı Lowratevoip, sip profilleride seçtiğin sip uri işaretli olacak.
kullanmak için bekleme moduna dön. örn: 02127778899 yaz ve seçenekten internet aramasını seç.Göreceksinki aradığın numaranın devamı *******@sip.lowratevoip.com yazacak ve pil göstergesinin yanında minicik dünya ve üzerinde telefon işareti çıkacak.
Lwrtvp.'te sabitleri cepten 17000TL ye, cepleri 171.000TL ye arayabilirsin
güle güle kullanın
tecrübelerinide bizimle paylaşırsan seviniriz.
merhaba arkadaşlar,
N 95 telefonu ile wifi veya wireless kapsama alanında lowratevoip ile sabitleri 17.000.TL/dk, cepleri 170.000.TL/dk ya aramak isteyenler için sip ayarlarını vermek istiyorum
...Merhaba, Ben N 95 i alalı 7 gün oldu. Wifi'den Sip ile Cepten cebe ve cepten sabite ucuz görüşme niyeti ile aldım.Ayarlarını yaptım ve voipraider hesabım üzerinden cepleri 15ykrş, sabitleri 5 ykrş a arıyorum.Diğer özellikleride mükemmel.Ancak Wlan üzerinden GPS kullanmayı beceremedim.Tarif eden olursa çok memnun olurum.Teşekkürler[/quote
N 95 ten sip ucuz voip görüşmekisteyen arkadaşlara ayarları bildirebilirim.
Sn.Arkadaşım,
Lowratevoip'e kayıt oluyorsun. kullanıcı adı ve şifre alıp 10Euro kredi alıyorsun.Sonra n95'in sip ayarlari bölümünden aşağıdaki ayarları yapıyorsun.
Profil ismi : Lowratevoip
hizmet profili : IETF
varsay.erişim nok. : (bağlanacağın wlan adı)
genel kullanıcı ismi : kullanıcı adın@lowratevoip.com (kayıt olunca başına sip: gelecek)
sıkıştırma kullan : hayır
güvenliği kullan : hayır
yakın kopya sunucusu
yakın kopy.sun.adr. : sip.lowratevoip.com (kayıt olunca başına sip: gelecek)
kullanıcı ismi : (Lwrtvp'ten aldığın kull.adın)
şifre : (Lwrtvp'ten aldığın şifren)
gevş.yönlen.izin ver : evet
kütük sunucusu
kütük sunucusu adresi : sip.lowratevoip.com (kayıt olunca başına sip: gelecek)
kullanıcı ismi : (lwrtvp'ten aldığın kull.adı)
şifre : (lwrtvp'ten aldığın şifre)
tüm bunları eksiksiz yaptıktan sonra sip ayarlarının hemen altındaki internet telefonu bölümüne gir.
seçenekler-yeniprofil-sip uri seçin'de kaydettiğin profili seç. (yani internet telefonuna girince profil adı Lowratevoip, sip profilleride seçtiğin sip uri işaretli olacak.
kullanmak için bekleme moduna dön. örn: 02127778899 yaz ve seçenekten internet aramasını seç.Göreceksinki aradığın numaranın devamı yazacak ve pil göstergesinin yanında minicik dünya ve üzerinde telefon işareti çıkacak.
Lwrtvp.'te sabitleri cepten 17000TL ye, cepleri 171.000TL ye arayabilirsin
güle güle kullanın
tecrübelerinide bizimle paylaşırsan seviniriz.
N 95 e msn arıyorum ama yok:S
Sn.Lizozom
Firng programını yüklersen N95 ten msn, skype, sip v.s. görüşmelerini yapabi
lirsin.
sevgiler
Selam arkadaşlar benim WiFi ile ilgili bir sorunum var. telefon bağlantıyı görüyor, bağlanıyor fakat browser'ı aöıp bir siteye girmeye kalkınca, siteye giremeden ağ geçidi izin vermiyor diyor. Okuldan bağlanmayı denedim ve okul bağlantısı oldukça yavaş. Sebep bu olabilir mi? Değilse ne yapmamı salık verirsiniz? Şimdiden teşekkürler...
N 95 e msn arıyorum ama yok:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?