toprakümüt kardeş dediğim format wma değil wmv video formatı
yanı wmv uazantılı video pc bu formatı destekliyor ama cepte oynatacak pro blamadım wma olsaidi müzik dosyası hallederdimama du wmv vide format oldugu için bulamadım.
ayrıca biliyorsun wmv uzantılı videoyu sana şimdi wmv uzantılı video giöndermeme gerek varmı ? yopksa göndereyimmi?
Allah razi olsun gercek den yardimci oldun birde son arzum nokia n95 8 gb navigation yüklemeyi denedim 66 veya tom tom bir türlü olmadi egerki anlatimli navi yükleme programi varsa gercek den mutmain olurum sevgilerle
Kardeşim bazı proların sertifikasının son kullanım tarihi geçiktir. Bu nedenle de telefonun tarihini ya 1 sene geri alıyosun... Eğer oda olmadıysa tel tarihini 31.12.2006 ya alıyosun kardeşim... Yani telde sorun yok proda sorun var
Ypksa Bulamadımmı Bu Navı Sıstemını Hankısı Olursa Olsun Yanı Tom Tom Veya Mobıl 66 Navı Ala Acıklamalı Olursa öyle Yükleme ımkanım Olur Her Hankı Program Yapa Bılıyorum Ama Navı Yüklemesını Bılmıyorum Sımdıden Tskler
1200 msjm var dedim doğru onu yapmayı bende biliyorum hafıza kartına format atacam ama bulamıyorum bulup pcme kaydetmek istiyorum yardımcı olunuz lütfen arkadaşlar