N950 üzerinde 30 dakikalık MeeGo-Harmattan İncelemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
N950 üzerinde 30 dakikalık MeeGo-Harmattan İncelemesi
Bu video ile birlikte akılda kalan sorular cevaplarını bulacaktır diye düşünüyorum .Video'da Nokia N950 ile MeeGo işletim sisteminin incelemesi sunulmuş .Yeni gelecek olan N9'un da MeeGo işletim sistemine sahip olacağından ve N950'ye benzediğinden dolayı fark etmeyecektir.Gerçekten geniş kapsamlı bir inceleme olmuş..

Video Endeksi:

02:40 - Pin kilidi sayfası
03:50 - Durum çubuğunu aşağı doğru bırakın. Hızlı durum seçeneklere sahip maemo şey (Android btw önce)
05:30 - Numara. Numaraları tek bir satırda kalmasını hoş bir dokunuş, daha önce görülmemiş, sadece yazı tipi küçülür. Zaten Symbian Akıllı çevirici özledim ama kolay telefon rehberi yönetmek için ne gibi yapmak.
Şimdi ve yine küçük bir gecikme farkeden

06:37 - Arama ekranı
06:57 - Akıllı arama
07:30 - Tarayıcı
09:30 - Bir uygulama olarak yer imi ekleme
09:50 - Multitasking
11:30 - Mesajlaşma. Bu harika görünüyor.
12:40 - E-posta
12:25 - Takvim
14:48 - Kamera
19:07 - Galeri
20:17 - Müzik Çalar
22:38 - Haritalar
25:00 - Hesap Makinesi
25:17 - Belgeler - Ben bunlar arasında geçiş yapmak için sayfaları nasıl bir bakış olabilir.
25:33 - Notlar

[video=youtube;THAndwjuL6s]http://www.youtube.com/watch?v=THAndwjuL6s[/video]​

• Beğen
Tepkiler: TheORCUN

pRime.

pRime.

Üye
Tesekkurler, izleyelim bakalim.

kaan dean

kaan dean

Üye
insani celiskide birakiyor bu cihaz n9 hedeflerken bunudami almali diye dusunmeden edemiorum.. n950 de benim en olumsuz gozume carpan klavyenin yukari dogru kalkis sekli n97 gibi olmasi cok kotu keske n900 deki gibi olsaymis klavye kizagi

Uruloki

Uruloki

Üye
insani celiskide birakiyor bu cihaz n9 hedeflerken bunudami almali diye dusunmeden edemiorum.. n950 de benim en olumsuz gozume carpan klavyenin yukari dogru kalkis sekli n97 gibi olmasi cok kotu keske n900 deki gibi olsaymis klavye kizagi

alaman ki canım geliştirici cihazı o

nonamex

Üye
Güzel bir cihaz halbuki.. bunuda satışa çıkarabilirlerdi N9'a alternatif.

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
evet gorunuste guzel ciksa satilirdi bayagi

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
güzel görünüyor teşekkürler

kaan dean

kaan dean

Üye

alaman ki canım geliştirici cihazı o

evet piyasada tuketiciye satisi yok ama birsuru gelistirici cihazi mevcut almak istedikten sonra hersey var piyasada bakiniz saruman arkdasim aldi hatta satiyor 1200 tl ye biraz bilgilerimizi guncelleyelim ezberden konusmayalim....!!!

Uruloki

Uruloki

Üye
haluk abinin dediğini bilmiyorsun galiba arkasında not for sale developer device yazması gerekirken haluk abide ki cihazda bu yazmıyor bende biliyorum kaçak olarak alınabileceğini fakat "not for sale" den ne çıkardığına bağlı kardeşim bu olay

pRime.

pRime.

Üye
Haluk abi neden satıyor? Beğenmemiş mi cihazı? Ya da sıkılmış mı?

Uruloki

Uruloki

Üye
dedimde ya normalde nor for sale developer device yazması lazım cihazda ama yazmıyor ondan kıllandı haklı tabi

mert_1047

mert_1047

Üye
Saruman ustanın n950'sinde normal developerlara verilen cihazlardan farklı bi durum var not for sale ibaresi yok öyle olunca onun kafasına pek yatmadı bir de hafıza az geliyor galiba malum 8.5 gb bi de n9 almayı düşünüyor o yüzden de satmayı düşünüyor.

pRime.

pRime.

Üye
Anladım.

Uruloki

Uruloki

Üye
evet n900 den sonra 8.5lik alan az gelir tabi

kaan dean

kaan dean

Üye
dedimde ya normalde nor for sale developer device yazması lazım cihazda ama yazmıyor ondan kıllandı haklı tabi

acikcasi arkasinda ne yazdiginin pek degeri yok gozumde. n9dan da vazgecmek uzere bir haldeyim:((

kaan dean

kaan dean

Üye
Hayırdır kaan kardeş?

mert kendimi bildim bileli nokia kullanirim son zamanlarda cikan negatif durumlar moral bozucu. n9 sadece dunyanin 3. sinif ulkeler diye adlandirdigi bolgede satisa sunulcak olmasi mide bulandiriyor. N900 den son derece memnunum. fakat androidde olan zenginligi artik bende cihazimda gormek istiyorum android markete girdigimde bir saat cikamiyorum son derece keyif aliyorum ama gerek ovi gerekse maemo.org de 3 dk dan fazla duramiyorum. n9 da cok fazla ugulama hazzi vericegini tahmin etmiyorum. belki cok guclu bir android isletimine sahip telefon olabilir.. daha yil sonuna kadar vaktim var yeni cihaz icin .. birde inanimaz kotu bir propaganda var maemo ve meego uzerine bundanda igrendim artik...

Uruloki

Uruloki

Üye
ne alaka ki 3.dünya ülkesi olarak az mynokiablog a gir bak hangi ülkelerde satılıyor satılmıyor amazon gibi siteler satıyor ne olcak şimdi

----------Eklendi @ 11:21:07 ---------- Yazıldı @ 11:20:24 ----------

ki ekliyim uygulama ve oyun istiyorsan android al yani n950 de onu bulamazsın

kaan dean

kaan dean

Üye
ne alaka ki 3.dünya ülkesi olarak az mynokiablog a gir bak hangi ülkelerde satılıyor satılmıyor amazon gibi siteler satıyor ne olcak şimdi

----------Eklendi @ 11:21:07 ---------- Yazıldı @ 11:20:24 ----------

ki ekliyim uygulama ve oyun istiyorsan android al yani n950 de onu bulamazsın

amazon gibi siteler musterilerine her zaman sinirsiz urun sunmak zorunda ayakta kalabilmek icin. 3. dunya ulkesi olarak goruldugunu ben degil tum ekonomi dunyasi soyluyor bunu kabul ediyormuyum hayir fakat ortada bir realite var sen dusunebiliyormusun nokia en buyuk silahini piyasaya suruyor ve dunyanin en buyuk ekonomilerinden amerika ingiltere hollanda fransa gibi ulkelerde satisa cikarmiyor ben bunda artniyet ararim. nokia turkiyeyi test alani olarak goruyor kanimca gir piyasaya ne koysan satar kimse arkasindan daha fazla destek beklemez dusuncesi var. bunu n900 le bir cok ulkeye uyguladilar simdi avrupanin sayili operatorleri kayiplarini onlemek icin nokia ya baski yapiyorlar son N900 ve meego nun desteksiz kalmasindan dolayi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt