N95 yeni versiyonla ilgili.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
    Konu Sahibi
N95 yeni versiyonla ilgili.
Arkadaşlar ben N95 ime son versiyonu yükledim 30 u şimdi arama yaparken meşgule attıkları zaman yada cevap yok yazdığında telim takılıyor biraz bekliyor sonra kendine geliyor.
Bu sizdede varmı yoksa benden kaynaklanan bir sorun baştan mı versiyon atayım.
Şimdiden teşekkürler.

Nemros

Nemros

Üye
Arkadaşım ben versiyon yükledim bende böyle bir durum olmadı sen bir format atıp tekrar dene bence genelde telefon hafızasında olabilen küçük çakışmalar bunu yaratabiliyor misal Nokia 6680&7610 gibi telefonlarda bir süre sonra rehber de numarayı seçip arama butonuna basınca arayamaması gibi şeyler çıkıyordu dene bakalım :)

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
    Konu Sahibi
usta benim sorun gene aynı ya attım yeni versiyon gene aynı.
Ben ilçede oturuyorum servis yok burda kvk kendimin atma olanağı varmı eski sürümü.

asisempatiq

asisempatiq

Üye
reisss aynı sorun bendede vardı... ama her zaman yapmıyor...bi görüşme yaptıktan sonra karşı taraf kapattığında benim telde kilitleniyordu ekranda iki saat kapatıldı yazısı kalıyordu...ama şimdi yapmıyor...bak benim tavsiyem sana...yeni versiyon attıktan sonra ardından yükleyiceğiz msn anti vrüs sözlük tema gibi programları gözlatında tutarak yükle...benimki anti vürüs prosunu sildim dahada öle bi sorun yapmıyor....:oke:

KRALFURKAN

KRALFURKAN

Üye
busorunu sadece yetkili bayi çözer onla okadar uğraşma

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Bence de yetkili bir kişiye danış...

KRALFURKAN

KRALFURKAN

Üye
evet en beceriksiz bayide çözer o sorunu

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
    Konu Sahibi
reisss aynı sorun bendede vardı... ama her zaman yapmıyor...bi görüşme yaptıktan sonra karşı taraf kapattığında benim telde kilitleniyordu ekranda iki saat kapatıldı yazısı kalıyordu...ama şimdi yapmıyor...bak benim tavsiyem sana...yeni versiyon attıktan sonra ardından yükleyiceğiz msn anti vrüs sözlük tema gibi programları gözlatında tutarak yükle...benimki anti vürüs prosunu sildim dahada öle bi sorun yapmıyor....:oke:
burada ne demek istediğini biraz açıklayabilirmisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt