n95 Yardım Edebilecek olan ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

realbolu

Üye
    Konu Sahibi
n95 Yardım Edebilecek olan ?
Arkadaslar telefonuma güncelleme yaparken bilgisayar bi sistem hatası verdi ve kapandı telefonun yuklemesi yardıda kaldıgı için suan telefon acıldıgında sadece nokia yazıyor ve usb ye bagladıgımda bilgisayar görüyor fakat tekrar günceleme yapmak istedigimde ise baglı bir telefon bulamıyor bu sorunu nasıl çözecegimi bilen arkadaslar varsa yardımlarını beklıyorum simdiden tsk ederim saygılar....

Nazy

Nazy

Üye
çok tehlikeli bir işlemde
büyük bir sorun yaşamışsın
Telefonuna format atıp
Versiyonu tekrar yükle

realbolu

Üye
    Konu Sahibi
TElefona format atılmıyor sadece acma tusuna bastıgında nokia yazısı cıkıyor ve oyle kalıyor daha farklı bi çözüm yolu bilen varmı arkadaslar. SAygılar...

Nazy

Nazy

Üye
*(yıldız) 3 ve yes Tuşlarına Basarak Telefonu Açmayı Deneyebilirsin Power Tuşunada Basılı Tutmalısın
Böylece Açılırken Format Atabilir diye umuyorum

realbolu

Üye
    Konu Sahibi
denedim olmuyor... baska fikri olan ?

necro83

Üye
Telefonların OS sistemleri Bİlgisayarların OS sistemleri gibi çalışır, nasıl ki windows yada linux gibi OS ları yuklerken elektrik falan giderse ve bilgisayar yeniden başlarsa vede açılınbca windows / linux başlıyor yazısında takılırsa, senin kide takılı kalacaktır. Ama bilgisayarlarda removable diskle boot edebilirsin. Ama telefonda bu şans yoktur. Yani kısacası telefonunu usb den tanımıyorsa iş bitmiştir. Ozaman Com port girişi lazım sana, bunuda sadece yetkili servislerden bulabilirsin. Git bir serviste versiyon attır, fazla açıp kapama, cihazın parçalarını yakarsın. Versiyon atılınca iş işten geçmediyse ki sanmam cihaz yeniden çalışacaktır. Umarım yardımcı olmuşumdur....

Bilmeyenler için OS operating sistem yani işletim sistemidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt