N95 wmmv player

Sponsorlu Bağlantılar

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
    Konu Sahibi
N95 wmmv player
Ustalar neti alt üst ettim ama her programda wmv çalıştırılır yazıyo ama hiçbir player wmv açmıyor wmv harbiden açan bir program bilen varmı.
Ama denemiş olduklarınızı söyker ve paylaşırsanız sevinirim.
Saygılar...
Bu arada telim N95

• Beğen
Tepkiler: erkan37, darendeli44, AVCI_61_1 ve 3 diğerleri

venusutarit

venusutarit

Üye
Neden wmv olarak izlemeye uğraşıyorsun ki mp4 e çevir olsun bitsin total video converter var bu işi yapan bide nero ile yapabilirsin kalitesi kesinlikle bozulmaz

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
    Konu Sahibi
Abi 2 Gb kartım var full film atıyorum net cafeden evde neti kapattırdım(parasını ödemedim :D)
Çevirmek çok uzun sürüyor 2 saatlik filmleri.

mecay66

Üye
kardeş core codec pllayer'ı kullan

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
    Konu Sahibi
kardeş core codec pllayer'ı kullan

o playerin ben varya..neyse
Usta onuda denedim ama göstermiyo wmv yi araştırdım kimse oynatamıyomuş Bütün formatları yazmışlar oynatıyo diye ama yarısını oynatmıyo gidiyoda resimleri gösteriyo sanki ben resimlere galeriden bakamıcam.

mecay66

Üye
ozaman kardes totalvideo converter adlı program ile çevirip kullanacaksın başka care yok piyasada en fazla codek içeren video oynatıcı cor codek player dır
zaten wmf ın yanında * işreti konulur destekliyor azısına cunku cok farklı yurlerde wmf verisi vardır

venusutarit

venusutarit

Üye
Kardeş wmv playerin her wmv yi açmasını beklemen yanlış çünkü bunların bide codec leri var wmv de olsa her coceci açamaz telefon

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
kardeş aviye çevir smart movie ile tam ekran izle

aswerth

aswerth

Üye
ya bende ta bunu araştırıyordum.S60v3 FP2 yazılımlı cihazlar (N78,N96 gibi) wmv formatını destekliyormuş..N95 te wmv decoder i olmadığı için açamıyor deniliyor yabancı bir forumda.o yüzden de Core Codec Player teki wmv nin yanına * işareti konuluyor galiba...

elizkundura

elizkundura

Üye
Benim size tavsiyem film içinse abc 3 gp programını deneyin ceviriyo hemde her formata ben denedim n 95 im var oluyo hala da izliyom en son transformersi izledim

halilaltungul

Üye
maxicepte var wmv dıye run olan degil n95 8gb de acıyor bu filmleri

kahraman4742

Üye
arkadaşlar benimde n95 im var ama bir türlü nette video izleyemiyorum ben bu flash playeri nasıl yukleyebılırim prog indiriyorum desteklemiyor

rapper07

rapper07

Üye
Valla Benim Bildiğim DivX Player Vardı O Da Açmıyor Ya. :P::bilmm:lamer::konus:

toprak12345

toprak12345

Üye
Hiç kimsenin aklına july player gelmiyor yav en güzel oynatıcı çok az kasıyor ama olsun wmwyi en iyi oynatan prog. bilginize :oke:

crazyferit

crazyferit

Üye
aslında mp3 player programları n95 yazıp araştırabilirsiniz düşüncem bu

engin12

Üye
hacı sadece ben yapamıyorum herhalde core playerlerde seltifika istiyor nasıl alacagımı bilmiyorum . divx promlarıda çalışmıyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt