n95 wifi cihazı yapma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atarax29

Üye
    Konu Sahibi
n95 wifi cihazı yapma
arkadaşlar komsuda wireles
modem var.bende n95. neti n95
sayesinde alıp pc de kullanma
imkanım varmı birtürlü
beceremedim.tlf wireles
bağlanıyor pc suitle pc bağlıyorum bağlan dediğimde
wirelesden değilde şebeke
üzerinden bağlanıyor yardımcı
olacak varmı.

SHS

SHS

Üye
Pc inde wireless yok galiba böyle yapmaya çalıştığına göre..

atarax29

Üye
    Konu Sahibi
evet malesef

SHS

SHS

Üye
Aynı şeyi dicektim hiç uğraşma 50den ucuza da bulursun 30-40 arası..

atarax29

Üye
    Konu Sahibi
o şeçenek masada var zatende acaba eldeki malzeme işe yararmı diyorum işte :)

ibrother

ibrother

Üye
gnubox tam sana göre bluetooh ile çalışıyor. Bilgisayarla eşleştir. Bağlantı isterse komşu wifi yap. Ama kullanmasını iyi anlaman lazım. Google'a arat sonuna maxicep yaz çıkar.

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
kardeş ben sorunu tam olarak anlamadım. Ama eğer sorduğun telefondaki interneti bilgisayardan kullanmak istiyosan ve bunu bluetooth dışında bir yöntemle yapmak istiyorsan çözümünü biliyorum.
Forumda diğer internet uygulamaları bölümünde var.
JoikoSpot diye bir program var. Telefona yükle N95 modem oluyor. modem yaparken de internet sağlayacağın bağlantıyı sen seçiyorsun ister internet paketini kullan istersen başka wifiden alıp paylaş

atarax29

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben sorunu tam olarak anlamadım. Ama eğer sorduğun telefondaki interneti bilgisayardan kullanmak istiyosan ve bunu bluetooth dışında bir yöntemle yapmak istiyorsan çözümünü biliyorum.
Forumda diğer internet uygulamaları bölümünde var.
JoikoSpot diye bir program var. Telefona yükle N95 modem oluyor. modem yaparken de internet sağlayacağın bağlantıyı sen seçiyorsun ister internet paketini kullan istersen başka wifiden alıp paylaş

Tlf internetini paylaşmak değil. Komşuda ki wifi neti n95 wireles sayesinde pc de kullanmak istiyorum. Anlıcan pc de wireles yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt