ya hocam eyv içinde yahu şu cer dosyası vs zart zurt bende onlar yok onlar nedir onları ompamdır nedir o sitelerden aldımız sertifikalarmı lütfen yardım edinya kaçgundur telefonla uğraşyorm
hocam peki bişey sorucam mesala bi oyun sertfikalatıcaz oyunumu yapıcaz yoksa telefonumu sertıfıkalıcaz anlamadm gıttı kafam allah bullak oldu telefonu sertifikalıcaksak o nasıl olucak lütfen yardım edin allah aşkına kafayı yıcem
hocam peki bişey sorucam mesala bi oyun sertfikalatıcaz oyunumu yapıcaz yoksa telefonumu sertıfıkalıcaz anlamadm gıttı kafam allah bullak oldu telefonu sertifikalıcaksak o nasıl olucak lütfen yardım edin allah aşkına kafayı yıcem
gerçekten iLginç hepimiz yaptık bu yöntemi .. acaba son günceLLemede hack için engeL mi koyduLar diyeceğim ama tek bir dosyanın imzaLanamamış hatta imzaLanmış oLmasına rağmen yükLenememesi iLginç bir durum ..
Selamlar
Ben tüm denileni yaptım ama bu sefer v.20 ve v.31 de yaptığım gibi olmadı.
MapDrivesv1.00DiskAdmin_abcd.sis dosyası sertifika henüz geçerli değil. süresi dolmuş ve ya telefon ayarları yanlış uyarısı veriyor.
Cer ve dosyaları için odpaya girdim yeni değil aynı dosyaları veriyor geçerlilik süresi 2012 diye. var bi yanlışlık ama anlamadım
aynı şekilde helloox1 ve 2 nin versiyonlarınıda denedim olmadı yardımmmmm
üstte verdiğim Linkte 2.03 sürümü hack yapıyor .. ayrıca tLf.unuzun tarihi geride kaLmış .. süresi doLmuş dediğinde tarihi geriye , henüz geçerLi değiL dediğinde iLeri aLıyoruz ..
Opda her imei numarasına 1 kez sertifika verir 2009da aLmışsınız zaten ve şu an haLen geçerLidir .. diskadmin dosyasını mevcut dosyanız iLe sertifikaLandırmanız gerekmektedir .