n95 v 31.0.017 sorunu olanlar veya olupta çözenler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
    Konu Sahibi
n95 v 31.0.017 sorunu olanlar veya olupta çözenler buraya!
meraba bizim arkadaşın n95i var versiyon güncellemesi yapmış bütün haritaları silinmiş ve geri yükleyemiyor bu arada telefonun yeni versiyonu 31.0.017 acil cevap bekliyor yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşkler

ayrıca bu sorunu olan diğer arkadaşlarda bu konuyu takip ederek öğrensinler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş dün yine cevap verdim galiba ama yine cevaplayım: Nokia'nın sitesinden Nokia Map Loader'ı indirip bilgisayarınıza kurun..Bluetoothu açın Map Loaderı çalıştırın telefonu bulsun sonrada haritayı güncelleyin..

ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum fakat bende o konuda dedimki arkadaşta denemiş fakat olmamış başka bir yol bilen varsa söylesin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim başka yolu yok..Nokia en kolay yolu bize vermiş daha ne olacak..arkadaşın nasıl yapamamış anlamadım ki herkes bu şkilde haritasını güncelliyor..

ömer_gny

Üye
bendede n 95 var versiyonu 31.0.017 telefon bazen donuyor açılmıyor ekran siyah oluyor bir iki gün bataryasını takmadığım zaman açılıyor ne yapmam lazım bilen varsa lütfen yardım etsin şimdiden teşekkür ederim

ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim başka yolu yok..Nokia en kolay yolu bize vermiş daha ne olacak..arkadaşın nasıl yapamamış anlamadım ki herkes bu şkilde haritasını güncelliyor..

arkadaşa yine söyliyim ben saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...