N95 V.20.0.015 Yardım Lütfen..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sirrage33

Üye
    Konu Sahibi
N95 V.20.0.015 Yardım Lütfen..
Beyler ben V.20.0.015 i yüklemek istiyorum...bana dediler ki nokia software updateri yükle o kendisi bulup yükler dediler..yaptım yükledim bilgisayara ama bu sürümü bulmuor...bana lütfen yardım edin...?telefon 11.0.026 sürümünde..telefon arasıra kendi kendine kapanıor...bunu düzeltmem için bu V.20.0.015i yüklemem lzm...yardımlarınızı bekliorummm

necro83

Üye
Tahminimce telefonun Spot yani yurtdışı. Bu olayın 2 açıklaması var. SW update programı, internetten senin telefonunun son versiyonuna bakar ve ona göre yükleme kısmı değişir. Ama internet bağlantına ulaşamıyorsa cihazın versiyonu ile updatein versiyonu aynı görünür ki yükle dediğinde Yapılamıyor diye bir uyarı ile kapanır program. Eğer internetin varsa ve versiyonu görmüyorsa ozaman dediğim gibi yurt dışı cihaz kullanıyorsundur ve bu versiyonun senin cihazının diline uygun versiyonu yoktur. Bunun için cihazının kodunu değiştirmelisin. Forumda aratırsan dil kodları ile alakalı bir bölüm olacaktı. Bir programla delefonunun kodunu değiştirerek türk menşeili bir cihaza dönüştürebilirsin ve telefon update olur. Umarım yardımcı olmuşumdur.

vavuli

vavuli

Üye
Arkadaşın dediği gibi NSS ile Ürün kodunu deyiştirmelisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt