n95 tuş takımı değiştirme [yardım]

Sponsorlu Bağlantılar

alp3rkaan

Üye
    Konu Sahibi
n95 tuş takımı değiştirme [yardım]
ya babam başka bi ülkeden getirmişti n95imi tuş takımında başka bir alfabe de yazıyor beni rahatsız ediyor bu görüntü öz türk alfabesinin olduğu tuş takımı var bende ama nasıl değiştircem bilmiyorum kendim gereçlerle değiştirebilirmiyim?servise götürsem kaç paraya tutar??

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Tahminen 10 - 20 lira arası bir fiyat verirler sana.

alp3rkaan

Üye
    Konu Sahibi
çok saolun peki kaç günde olur tahminen ya da hemen yaparlar mı??

guest1212

guest1212

Üye
ben aldım 10 ytlye komple kapak (on kabı kızağın üstündeki tuş takımı,tuş takımı) yan sanayi olduğu için ucuz oldu ama hala takamadım:@

alp3rkaan

Üye
    Konu Sahibi
bende almştm da taktrma işini soruyorm :)

ersinceran

ersinceran

Üye
bendede n95 var ama sadece kasasını değiştirebiliyorum :S

emo19

Üye
kardeş götür bi tamirciye 2 dk da takar kafana takma ben çok degiştirdim kasayı

petroit18

Üye
kardes onda bisi yok kizagin arkasindaki vidalari sokebiliosan ona gore elinde tornavida varsa o 4 vidayi sokmen yeterlidir benden size tavsiye naparsaniz yapin orjinal alin ben yan sanayi taktim yan sanayinin kabinin ekrana gelen taraflarinin altinda koruma plastigi yok bu tuzden benim ekran gitti 1 danla su gelmis o yeretli oldu yeni kabi takarkende eski kaptaki kulaga ses veren kucuk hoperloru cikartip yenisine takmayi unutmayin konusurken ses gelmez yoksa tus takimlarinin nasil ciktigini bende daha cozemedim :)

ahmet kıllo

Üye
Bende 6680 var tuşlar kendi kendine basmaya başladı acaba telefoncu yeni tuşlara film çekse düzelir dimi?

sotoroko12

Üye
arakdaşlar tuslar tık tık ses cıkarıyor bunu nasıl duzeltebiliriz yardım edebilecek arkadaş warmı yha :S

yusuff06

yusuff06

Üye
n95 in tus takımını kendiniz degiştirebilirsiniz.herhangi bir alete gerek yok.buradaki videoda göstermekte

Üst Alt