N95 TR olmuyo YARDIM PLS

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

POSTASKIS

Üye
    Konu Sahibi
N95 TR olmuyo YARDIM PLS
N95 ime firmware update yapıp son versiyonu yüklediğimde telefon ing olarak kaldı site bulunan konulara baktım ama tr olmadı code değiştirdim ve sonra tekrar update yapmak istediğimde daha yeni bir versiyon olmadığı için yüklemdi yapabileceiğim bişiler varmı yada nasıl yapılacağını bilen?

enigma

enigma

Üye
hojam sürümü kontrol ettikten sonra program sana daha yeni sürümü yok diyecek ama aynı sayfada "yinede yüklemek istiyorum kardeşim" gibi bir ibarenin yanında kutucuk işaretlemen lazım ondan sonra aynı sürümü tekrar yükleyecektir ama bu sefer türkçe olarak sen dertlerinden kurtulacaksın bizde huzura kavuşacağız. hallederiz emin ol

POSTASKIS

Üye
    Konu Sahibi
Tşk ederim denicem huzura kavuşacağız demişsinde huzursuzluk verdiysem kusura bakma üzüldüm şimdi yaw...İng olarak kullanmaay razıyım sen huzurunu bozma

enigma

enigma

Üye
şaka yapıyorum kardeşim. senin ingilizce telefonun benim içinde üzücü. yaptım de içim rahat etsin. seni seviyorum

POSTASKIS

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim verdiğin ufak ama önemli bilgi için tşk ederim suan saat sabah 5 ve eve yeni geldim ilk işim n95 i tr leştirmek oldu ve yaptım saolasın.

enigma

enigma

Üye
ne kadar mutlu oldum anlatamam :D işte beklediğim cevap buydu. hayırlı olsun dertsiz tasasız kullan:D

POSTASKIS

Üye
    Konu Sahibi
saolasın bugünde MAP le uğraşacam beceremezsem huzurunu bozcam:)

enigma

enigma

Üye
canın sağolsun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt