n95 telefonu yazılım güncellemek istiyorum?ama güncelleyince ne gibi değişiklikler oluyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

t4r1k

Üye
    Konu Sahibi
n95 telefonu yazılım güncellemek istiyorum?ama güncelleyince ne gibi değişiklikler oluyor?
telefonu güncelleyince ne gibi değişiklikler oluyor?
ben bi zamanlar n70 kullanıyodum güncelledim pişmen oldum cunki muzik player değişmişti her seferinde lsite başa atıyodu bu durum benı uyuz ediyodu guncellediğime pişmean olmuştum.ama smdı n95 de guncelleme yapınca farklılık oluyormu guncelleyen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim sanırım sımdıkı verisyonu v12 telefonda su an bi sıkıntı yok bide şu lisans olayı guncellemeden sonra bozulursa diye endişe ediyorum şimdiden teşekkürler

meltem11

Üye
niye günceleyeceksin bilmiyorum ama hiç tavsiye etmem, ben geçen hafta güncelledim hiç bir değişiklik hisstmedim ve o kadar programım gitti ve sertifika olayı uctu ve en önemlisi acemilikten yeni versiyon yükleyince cihaz türkçe olmadı..
bu kadar şeyin üzerine hala illede yeni yazılım yükleyece diyorsan öncelikle telefonun modeline göre nemesis diye bir program var onunla dil kodunu yüklemen gerekiyor..
kolay gelsin..

scorpion11

scorpion11

Üye
senin sürüm v12 ,en yeni versiyonu v35 iyi güzel ama o riske girermisin bilmem.hackleme,türkçeleştirme falan uğraşabilirsin biraz.ihtiyacın yoksa güncelleme ama işte güncellersen biraz hızlanır telefonun.ve yeni birkaç özellik gelir.mesela v12 sürümünde tema efekti var ama en son sürüme güncellersen tema efektleri gidiyor.ona göre...

t4r1k

Üye
    Konu Sahibi
senin sürüm v12 ,en yeni versiyonu v35 iyi güzel ama o riske girermisin bilmem.hackleme,türkçeleştirme falan uğraşabilirsin biraz.ihtiyacın yoksa güncelleme ama işte güncellersen biraz hızlanır telefonun.ve yeni birkaç özellik gelir.mesela v12 sürümünde tema efekti var ama en son sürüme güncellersen tema efektleri gidiyor.ona göre...

yok hocam tema efekti olayı yok maalesef en son surum değilde v 15 16 gibi bişey goncelleyemezmiyiz illede guncellıcem demıyorum ama aklıma dusurmusken tema efektı olayı hangı surumde var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt