N95 telefon her acılısında yüklenıyor dıyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eSTaLavrA

Üye
    Konu Sahibi
N95 telefon her acılısında yüklenıyor dıyor ?
evet arkadaslar her acılısıında yüklenıyor yazıyor bi 30 sn beklıyorum sonra yıgın hafızada bazı uygulamalar yuklenemedı uygulamaları tam yuklemek ıcın uygulama yönetıcısıne gıdın yazıyor.

işin garıbı telefona 2 gundur bısı yuklemıyorum ve dun kendılıgınden cıktı.
ne yapmam gerekıyor bilgisi olan var mı arkadaslar...

not format at dıcekler bosuna msj yazmaya zahmet etmesınler.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Telefonda Güncelleme Yaparken Bağlantımı Kesildi?

eSTaLavrA

Üye
    Konu Sahibi
hayuır o da olmadı ama herhalde bı uygulamayı tam kaldıramadım dıye dusunuyorum

edit:sorunu hallettim.

ediesel

Üye
Dostum bu sorun birkaç nedenden ötürü meydana gelmektedir. Cihazı update sırasında olmuş olabilir yada sonradan yedeklemenin geri yüklenmesi sırasında yada tüm back up ın yapılmasından sonra bazı programların yeni versiyonla uyumsuzluğundan kaynaklanabilir. Eğer telefonun yedeğini aldıysan en basit çözümü format atmaktır. En basit format: *#7780# Soft Format: *#7730# ve en baba format: tel kapalıyken * 3 ve Yes tuşlarına sırasıyla basıp ardından açma tuşuna basmaktır.

Furkan96

Furkan96

Üye
Format dene soft format

philosop

Üye
Merhaba;
Öncelikle telefondan kod girilerek hard veya soft formatlama sistemiyle sorununu çözemezsin. Cihazın yazılımının tekrar yüklenmesi gerekir. Yazılımı takrara yükleme işini kvk, genpa gibi yetkili nokia servislerine giderek garanti dahilinde tek kuruş ödemeden yaptırabilirsin. Tabi bu arada internette dolaşan bir takım yazılım yükleme metodlarıda mevcut. Fakat bunların hiçbirini ben denemedim. Açıkcası ne kadar sağlıklı düşünmek gerekir. Bence cihazının garantisi varken hiç cihazını riske atma derim. nokianın yetki verdiği bu firmalaras git . İyi günler.

eSTaLavrA

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler arkadaslar sorun benım yukledıgım temadan kaynaklanıyormus sonunda butun programları deneyerek buldum temayı kaldırınca duzeldı :)

format at dıceksenız zahmet etmeyın demıstım ama yınede yazmıssınız sagolun :vur

daymoon

daymoon

Üye
eSTaLavrA haklısın bende aynı sorunu yasıyordum son yukledigim temayı sildim sorun bitti kesinlikle haklısın

aa-tolga

aa-tolga

Üye
attıgınız tema dosyası ana klasörün içinde mi duruyor du? yoksa baska lat klasorde miydi?
Tahminim ana klasörde durduğu için devamlı yuklemeye calışıyor.

maki20

maki20

Üye
telefonunuza format atmadan çaresi var önce telefonun sistem dosyasına erişmeniz gerekiyor yani telefonun hacklenmiş olması gerekiyor bunun için c/prıvate/10202dce dosyasını kaldırın işlem tamam telefonunuzu açıp kapatın bidaha yükleniyor yazısı çıkmaz

legend5858

legend5858

Üye
tele fotmat atmıssın bazı ema oyun program vb. şeyler hafıza kartında olduğundan dolayı öyle yzıyorr hazfıza akrtını biçmlendir düzelirr

cuneytgundogdu

Üye
kardesım aynı sorunu bende yasıyodum ama yukledıgım butun (tema)ları sıldım ve bu sorun cozuldu programla alakalı degıl sadece yukledıgın temaları sılıceksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt