Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar n95 telefonumdan notlarda önemli bir notum silindi hafıza kartı için olan recovery programlarından acaba telefon hafızası içinde var mı o notu tekrar geri getirmem gerekiyo yardım ederseniz çok sevinirim
Şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar n95 telefonumdan notlarda önemli bir notum silindi hafıza kartı için olan recovery programlarından acaba telefon hafızası içinde var mı o notu tekrar geri getirmem gerekiyo yardım ederseniz çok sevinirim
Şimdiden teşekkürler
Öyle bir program duymadım.pc için olan o program telefon pc ye bağlı olunca telefona tarama yapmıyormu acaba ben denemedimde..ayrıca telefonunu hiç pc süitle senkronize etmemişmiydin,veya yedeğini almamışmıydın?etmişsen o notun orada olabilir belki
marvelboy
Üye
Konu Sahibi
Cevabın için teşekkürler, Ancak ben o notu yazdıktan 20 - 30 dakika sonra sildim yanlışıkla yani o arada da tekrar senkronize etmemiştim ama şuanda pc suit ile telefon hafızasının içini görebiliyorum acaba orda bulabilir miyim silinen notumu ?
Ayrıca bence hafıza kartı için olan bir program telefon hafıza içinde vardır..