N95 te telefonu modem olarak nasıl kullanabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
korkusuzmaraz

korkusuzmaraz

Üye
    Konu Sahibi
N95 te telefonu modem olarak nasıl kullanabilirim?
Arkadaşlar bir nokia N95 imi modem olarak kullanıp bilgisayarımdan internete bağlanmak istiyorum usb kablom var internetten hangi programı indireceğimi ve nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olmanızı bekliyorum.

korkusuzmaraz

korkusuzmaraz

Üye
    Konu Sahibi
saol dostum bunun için ne bluetooth a ne de usb kablosuna ihtiyaç var

'Patron

'Patron

Üye
dostum onu salla. bilgisayarına nokia pc suite yukle. usb kabloyla bağla. pc suite de ustte internete bağlan diye bişey var ayarları yap ordan bağlan.

korkusuzmaraz

korkusuzmaraz

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar program sertifika hatsı verdi telefonun tarihini ne zamana alıyım bu program telefonun tarihinden eski ondan dolayı hata veriyor

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
korkusuzmaraz

korkusuzmaraz

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefonumun tarihini ne kadar geri aldıysam hatadan kurtulamadım eğer hata tarihten kaynaklansaydı sertifika tarihi geçmiş gibi bişey derdi bluetooth ilede bağlantı kurmanın bir yöntemi yokmu labtop da kendiliğinden bluetooth var

pRime.

pRime.

Üye
arkadaşlar telefonumun tarihini ne kadar geri aldıysam hatadan kurtulamadım eğer hata tarihten kaynaklansaydı sertifika tarihi geçmiş gibi bişey derdi bluetooth ilede bağlantı kurmanın bir yöntemi yokmu labtop da kendiliğinden bluetooth var

Dostum sertifika alıp telefonu hacklemen lazım.

----------Eklendi @ 12:20:53 ---------- Yazıldı @ 12:19:22 ----------

Buyur, en basit yöntem: www.maxicep.com/s60-3rd-sistem-modi...ackleme-anlatimi-by-reis-i-eagles-503218.html

korkusuzmaraz

korkusuzmaraz

Üye
    Konu Sahibi
dostum sadece bu program için değil başka programlar içinde sertifika arıyorum en azından nasıl sertifika alacağımı yazsan hackleme işini ben araştırırım

pRime.

pRime.

Üye
Dostum o verdiğim linkte hepsi var bak, orda yazılanları uygula. :oke:

korkusuzmaraz

korkusuzmaraz

Üye
    Konu Sahibi
sertifikaya gerek kalmadı telefonun internetinden aynı programı başka siteden indirdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt