Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N95 te telefonu modem olarak nasıl kullanabilirim?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
korkusuzmaraz
Üye
Konu Sahibi
N95 te telefonu modem olarak nasıl kullanabilirim?
Arkadaşlar bir nokia N95 imi modem olarak kullanıp bilgisayarımdan internete bağlanmak istiyorum usb kablom var internetten hangi programı indireceğimi ve nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olmanızı bekliyorum.
arkadaşlar telefonumun tarihini ne kadar geri aldıysam hatadan kurtulamadım eğer hata tarihten kaynaklansaydı sertifika tarihi geçmiş gibi bişey derdi bluetooth ilede bağlantı kurmanın bir yöntemi yokmu labtop da kendiliğinden bluetooth var
arkadaşlar telefonumun tarihini ne kadar geri aldıysam hatadan kurtulamadım eğer hata tarihten kaynaklansaydı sertifika tarihi geçmiş gibi bişey derdi bluetooth ilede bağlantı kurmanın bir yöntemi yokmu labtop da kendiliğinden bluetooth var
dostum sadece bu program için değil başka programlar içinde sertifika arıyorum en azından nasıl sertifika alacağımı yazsan hackleme işini ben araştırırım
pRime.
Üye
Dostum o verdiğim linkte hepsi var bak, orda yazılanları uygula.
korkusuzmaraz
Üye
Konu Sahibi
sertifikaya gerek kalmadı telefonun internetinden aynı programı başka siteden indirdim