N95 sorunları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
N95 sorunları
arkadaşlar N95 hakkında bazı sorunlarım var acaba yardım edebilirmisiniz?

1-Wiresslan ağı bulduğumda girmeye çalışıyorum ama WEP anahtarı diye bişey istiyor 132456 gibi kodlar girdiğimde doğrulama başarısız diyor

2-Müzik çaların eqlayzırını en yüksek seviyeye getirmeme rağmen müzik sesinde hiç bi değişiklik olmuyor

3-İndirdiğim bazı oyunları SÜRESİ GEÇMİŞ SERTİFİKA diyip kapatıyor

4-Temalardada sorunum var N95 teması bulup yüklüyorum Tema tel ile uyumlu değil diyor

yardım pls arkadaşlar şimdiden teşekkürler

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
kimin wireless lan ağını kullanıyorsan ondan şifreyi öğrenip web anahtarı kısmına girmen lazım yoksa giremezsin.

ekolayzer pek falz aşlev görmüyor N95 te bende farkındayım.

Süresi geçmiş sertifika derse telin tarihini geriye al diğer hatalar için ise telefonunu hackle.Forumda hack yöntemleri mevcud.

Yüklediğin temalar s60 2 3rd uyumlu değilse o hatayı alırsın 0s9.1 bölündeki temalar N95 e oluyor.

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
verdiğin bilgiler için teşekkürler kardeşim sağolasın

NobLe

NobLe

Üye
bir sorunda adobe reader da 21 MB lik dosyayi acmiyo onu nasil halledebilirim?

Ozan

Ozan

Admin

1-Wiresslan ağı bulduğumda girmeye çalışıyorum ama WEP anahtarı diye bişey istiyor 132456 gibi kodlar girdiğimde doğrulama başarısız diyor

2-Müzik çaların eqlayzırını en yüksek seviyeye getirmeme rağmen müzik sesinde hiç bi değişiklik olmuyor

4-Temalardada sorunum var N95 teması bulup yüklüyorum Tema tel ile uyumlu değil diyor

1- Wireless ağlar şifre ile korunmakta herkes giremiyor böylece, eğer baglanmaya calistiginiz ağın şifresini biliyorsanız oraya yazıp baglanabilirsiniz ..

2- Ses seviyesi ekolayzer ile tam olarak alakalı degildir. Sesi ok tusları ile arttırdıgınızdan emin olun

3- Sertifika problemini aşmanız için, s60 3rd sistem modifiye uygulamalarında "secman" ile telefonu kırma gibi yöntemler var onları yapmalısınız

4- Temalar n95 ile uyumlu degildir, n95 temaları farklıdır.
Dogru temaları çektiginizden emin olun
S60 3Rd Temalar olmalı.

Sevgiler

Ozan

Ozan

Admin
bir sorunda adobe reader da 21 MB lik dosyayi acmiyo onu nasil halledebilirim?
O kadar büyük dosyayı açamaz sanıyorum, arka planda başka hiçbir program çalışmıyorken deneyin bir de. Ram yetersiz kalır tahminim.

NobLe

NobLe

Üye
O kadar büyük dosyayı açamaz sanıyorum, arka planda başka hiçbir program çalışmıyorken deneyin bir de. Ram yetersiz kalır tahminim.
Arka planda hiç bir şey çalışmıyor zaten çalışmadıgı halde açmıyor işte bende 1.5 var acaba ben 2.5 i nerden bulabilirim güncelleme bölümünde buldum ama kredi kartı falan diyor forumdada bulamadım ne yapacam ben ya:agla

• Beğen
Tepkiler: yasarsahbaz

grolof

Üye
N95 telefonu ikinci el olarak yeni aldım ama flaşını bir türlü çalıştıramadım.Flaş ayarını otomatik veya açık yapıyorum ama fotoğraf çekerken flaş çalışmıyor.Arızalı olup olmadığını nasıl anlıyabilirim.

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
yardımlar için teşekkürler arkadaşlar

Nemros

Nemros

Üye
Arkadaşım flaş yanmıyorsa açığa aldığın halde flaş arızalıdır bence bir telefoncuya göster onu

safakk

safakk

Üye

cevaplar

1-wep anahtarı dediği modemin şifresi hani wireless ağları kimse girmesin diye şifreliyorlarya işte o yani şifreyi öğrendiğinde internete girebilirsin :oke:

2-eğer ses değişikliğini hoparlörde bekliyorsan olmaz ama kulaklıkda da olmuyor diyorsan versiyon yükseltme ile bu sorun düzeltilir

3-oyunlarda süresi geçmiş sertifika sorununu ya yeniden sertifika vererek (ki bu symbian tema oyun paylaşım bölümünde ayrıntılı olarak var :oke:) yada telefonun tarihini geri alıcaksın :oke:

4-denediğin temalar eğer başka n95 lerde oluyorsa yine bu sorun versiyon yükseltme yada format atmakla düzeir :oke: ve unutma n95 in yazlımı symbian 9,2 :oke:

kolay gelsin :oke:

vamos_bien

Üye
arkadaşlar bende tuşlar çalışıyor ama hiçbirşey yapamıyorum örneğin mesaj yazarken 1 e bastığımda ! 2 ye bastığımda değişik karakterler çıkıyor.yazılım güncelledim yazı dilini değiştirdim hep aynı ne yapabilirim sorun nereden onuda çakmadım:(

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
cevaplar

1-wep anahtarı dediği modemin - hani wireless ağları kimse girmesin diye şifreliyorlarya işte o yani - öğrendiğinde internete girebilirsin :oke:

2-eğer ses değişikliğini hoparlörde bekliyorsan olmaz ama kulaklıkda da olmuyor diyorsan versiyon yükseltme ile bu sorun düzeltilir

3-oyunlarda süresi geçmiş sertifika sorununu ya yeniden sertifika vererek (ki bu symbian tema oyun paylaşım bölümünde ayrıntılı olarak var :oke:) yada telefonun tarihini geri alıcaksın :oke:

4-denediğin temalar eğer başka n95 lerde oluyorsa yine bu sorun versiyon yükseltme yada format atmakla düzeir :oke: ve unutma n95 in yazlımı symbian 9,2 :oke:

kolay gelsin :oke:

kardeş verdiğin bilgiler ve yardımlar için teşekkürler

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Wireless Bilggisayardan kullandığın şifre ile gireceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt