N95 seneye kaç lira olur?

Sponsorlu Bağlantılar

gnctrk

gnctrk

Üye
    Konu Sahibi
N95 seneye kaç lira olur?
Arkadaşlar N95' te gözüm var ama fiyatı malum:agla:bilmem:... Fiyatlar da hergeçen gün düşüyor.:utan Acaba diyorum 1sene sonra kaç para olur tahminen?...:islik

HelpMan

Üye
valla bende önce aşık oldum o telefona ama onun hakkında iyi şeyler söylemiyorlar..
bence onun yerine n73 al.

sedatty

Üye
bence 500 un altına asla dusmez

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Arkadaşlar N95' te gözüm var ama fiyatı malum:agla:bilmem:... Fiyatlar da hergeçen gün düşüyor.:utan Acaba diyorum 1sene sonra kaç para olur tahminen?...:islik

hesaplaaa, bi senede aşaaa-yukarı 365 gün var...:islik

otoata

otoata

Üye
550 - 610 ytl civarı bişi olur herhalde!!! 1 senede yarı fiyatına iniyo hele N97 çıkarsa bayağı iner oyuzden seneya 550 - 600 civarı alırsın sabret azcıcık!:D:D:D

He yok bekleyemem diyorsan git bir Arabistana veya herhangi bir ülkeye (arabistan taavsiyee!) 600 ytlye al ben öle yaptım !!!

Giden birine sipariş verebilirsin!

gnctrk

gnctrk

Üye
    Konu Sahibi
550 - 610 ytl civarı bişi olur herhalde!!! 1 senede yarı fiyatına iniyo hele N97 çıkarsa bayağı iner oyuzden seneya 550 - 600 civarı alırsın sabret azcıcık!:D:D:D

He yok bekleyemem diyorsan git bir Arabistana veya herhangi bir ülkeye (arabistan taavsiyee!) 600 ytlye al ben öle yaptım !!!

Giden birine sipariş verebilirsin!

:agla tüh yaa baştan niye demedin 2gün önce hacıları yolcettik bileydim sipariş verirdim:agla:bilmem::vur ama telefonla sipariş verebilirim:utan

ee onun kayıt işi, garantisi falan filan nasıl oluyo bide n95in hangi vesiyonu tavsiye edersiniz ya da n73 önermiş arkadaşımız onun hangi versiyonu

danger03

danger03

Üye
800-750 ytl nin altına hayatta düşmez :)

SANATCIUTKU

Üye
N95 Bir Sene Sonra Yaklaşik Olarak 750yt Civarinda Olur.

Dampierre

Dampierre

Üye
n98 (şu anda yeni tasarlanıyor) seneye çıkacakmış gibi gözüküyor. Eğer n98 çıkarsa 500 550 ytl falan olur ama çıkmazsa 750 800 ytl

paradox1026

paradox1026

Üye
nokia telefonların fiyatları düşmüyor malesef bence samsung telefonların fiyatları daha cabuk ve ii bi biçimde dusuyor dikkat ederseniz:) samsung e -250 2007 basımda 375 ytl kdv dahildi su an 220 ye bile bulmak mumkun

refleksi

Üye
nokia telefonların fiyatları düşmüyor malesef bence samsung telefonların fiyatları daha cabuk ve ii bi biçimde dusuyor dikkat ederseniz:) samsung e -250 2007 basımda 375 ytl kdv dahildi su an 220 ye bile bulmak mumkun

samsungun modeli eskidikçe fiyatları diğer ceplere göre daha hızlı düşüyor

polat_ketur_76

Üye
2 ve ya 3 yıl sonra 250 bile olur oz man alırız bizde 6600 gibi tıpkı

vedat kara

Üye
Bi Düşünün N73 Ilk çıktığında 900 Falandı şimdi 400 Cıvarıı Arkadaşlarrr Kol Saati şeklinde Cep Telefonu Varyaa N95 2-3 Yıl Sonraaa 500 Daha Fazla Olmazz Yaniii

safakk

safakk

Üye
bu konuya son mesaj 01.12.2007 tarihinde açılmış bu güm 29 02 2008 aradan kaç ay geçmiş ya bi mesaji yazamadan önce rica ediyorum tarihe bakalım:pro:

sekoda9

Üye
valla 550 falan olur seneye

Robertocarlos3

Robertocarlos3

Üye
bence nokia N95 seneye 500 YTL olur.
ama daha iyi,daha yeni telefonlarda çıkar

CanceR

CanceR

Üye
valla belli olmaz telefonun populerliğine bağlı çok tutulursa fazla fiyat düşmesi olmaz tutulmazsa bayabi düşüş olur ;)

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
ölcezmi kalcezmi diyen yok ama hiç :)

Üst Alt