N95' program kuramıyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilion

Üye
    Konu Sahibi
N95' program kuramıyorum...
Merhabalar N95 e program kuramıyorum sürekli sertifika hatası veriyor. Forumda bahsedilen herşeyi denedim. Bir türlü sonuç alamadım. eFileManager yüklemem gerekiyor. Sanırım eFileManager'ın da uygun sürümünü bulamadım. eFileManager ı yüklemeye çalıştığımdada uygulama desteklenmiyor diyor..

Yardım edebilirseniz çok sevinirim. Forumlarda bahsedilen sertifika ayarlarını tümü ve kapalı şekilde ayarladım. Yinede bir sonuç yok.

Şimdiden Teşekkürler ...

C01aY

C01aY

Üye
Sertifika sorunları için bi program olacaktı onu bulursam paylaşırım

toprakumit

toprakumit

Üye
Senin kullandığın telefonun symbianı OS 9 serisi yada s60 verso 3 serisi.... Bu programları dene s60 v2 programları dosya desteklemiyor hatası verir.

schumici

schumici

Üye
Senin kullandığın telefonun symbianı OS 9 serisi yada s60 verso 3 serisi.... Bu programları dene s60 v2 programları dosya desteklemiyor hatası verir.

aynen kardeşiminde dediği gibi s60 3. olanları yüklüycen o zaman sorununu ortadan kaldırabilirsin umarım:oke:

ilion

Üye
    Konu Sahibi
App TRK programınıda yükleyemiyorum aynı hata veriyor. s60 3. uyumlu eFileManager programını nasıl ve nereden bulabilirim ? Bana link veya buraya yardımcı olmak adına msn bırakabilecek varsa çok mutlu olurum.

--------------- Ekleme ---------------

ExtendedFileManager_S60 ı kurmaya çalıştığımda ExtendedFileManager_S60.sis yüklemesi desteklenmiyor yazıyor telefonun ekranında. Bilmiyorum neden yapıyor çözemiyorum...

ilion

Üye
    Konu Sahibi
yok bu işime yaramıyor C:/Mystem klasörünü yanlızca eFileManager gösteriyormuş, ama haklısın bu programı kurmayı başardım hiç sorunsuz kuruldu...

toprakumit

toprakumit

Üye
sorununu halletmene çok sevindim kardeşim :spr Eğer yardımcı olabildiysek ne mutlu bize ;)

ilion

Üye
    Konu Sahibi
Yok sorunu halledemedim bu program işime yaramıyor benim eFileManager ı yüklemem lazım bu yüklediğim program benim işime yaramıyor :)

toprakumit

toprakumit

Üye
yükleme sorunun kalktı yani sadece durda sana o proyuda bulmaya çalışayım ;)

ilion

Üye
    Konu Sahibi
Bu eFileManager'ın n95 e yüklenebilecek versiyonu yok mu bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş bir yol göstersin lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt