n95 , n96 , n86 uygun fiyata aranıyor..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tkky.34

Üye
    Konu Sahibi
n95 , n96 , n86 uygun fiyata aranıyor..
arkadşlar başlıkda yazdığım telefonlardan birini alıcam.hangisi bana fiyat olarak en cazip gelirse onu almayı düşünüyorum.özel den veya burdan detaylı olarak telefon garanti hasar vs yazarsanız uygunda gelirse konuşur anlaşırız...

sagoenteresan

Üye
ilan araştırması yapsaydın maxicep üyesine satmak isterdim tlfnumu daha bugün sattım net aracılığı ile n96 tlf nu fakat kardeşimde de aynı tlf mevcut ilgilenirsen konuşuruz

tkky.34

Üye
    Konu Sahibi
fiyat ve özellikler nedir? birde resmi fln varmı bilgi verrseniz iletişim halinde olrz..

devvrim

Üye
ankaradaysan arkadaşım ben satıyorum 500 tl e ekranda çizik yok bi tane darbesi var kenarında kulaklıgı kutusu herşeyi sapa sağlam duruyor yerinde

speed944

speed944

Üye
fıyat olarak sanırım n95 400 lıra cıvarı 2 .el ama almısken 100-1500 dah ver n86 al tabıkı 2. el yoksa sanırım sıfırı 750-800 civarı

kaan-gsm

kaan-gsm

Üye
N95 ve N96 yurt dışı kayıtlı kutusunda sıfır kutu içeriğinde usb kablosu sarj ve kulaklık bulunuyor hangisini istersen 200 tl den verebilirim kapanmaya karşı garantili kullanıcı hataları dısında arızalara karşıda garanimiz altında istanbul içi servisimiz bulunuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt