bence görünüş olarak başarılı 1 telefon fakat telefonun dayanıklılığı hakkında yorum yapmak için telefonu ele almak lazım..O yüzden alıcak kişilerinde dikkatini dağıtmayın..Benım arkadasımda var ve gayette memnun
o telefonların ikiside çin malı zaten anycool denen telefon çin malı diğeride kaçak demişsin ve 3 mp o telefonda çin malı ama N95 e benzetilmiş.Çin malı telefonlar çabuk bozuluyor hiç önermem bir yeri bozulsa parçasını bulamazsın. Eğer seviyorsan orjinal n95 al daha iyi başta 5 mp
ama arkadaş n95 8gb de kaçak kaçakta internet yok bişey yok nagivasyon yok onun yerine anycool alması daha hayırlı olur örneğin ben anycool t838 aldım çokda memnunum hep dışarda tv izliyorum
bence haklısın aslıda kaçak tel almak çok yanlış ama diğer tellerin fiyatları bakımından çok pahalı olması insanımızı bu yola teşfik ediyor devlet mi kazanıyor yoksa marka telefon üreticilerimi tabiki her ikiside ama daha çok marka üretici bence devlet bu kaçak telleri uygun şartlarda legal hale sokabilir operatörler vasıtasıyla bunu tahsil edebilir kimsede sesini çıkarmaz