• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

n95 melodisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aliyıldız

Üye
    Konu Sahibi
n95 melodisi
arkadaşlar n95 te bir melodi var - the feel good song - içinizde bu şarkı mevcut olan varmı yada link atabilecek olan arkadaş saygılar .

--------------- Ekleme ---------------

bu arada rütbemin er gözüktügüne aldanmayın :D

aliyıldız

Üye
    Konu Sahibi
yokmu kimsede bu n95 melodisi manitaya lazımm offf , ekteki melodi ise cok ilginizi cekecektir !:D
uyarı:her ortamda kullanmayın

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
kardesim sen eminmisin öyle bir sarkı olduguna ben n95 kullanıyorum ama öyle bi müzik yoktur yanlıs isim vermis olabilirsin.

aliyıldız

Üye
    Konu Sahibi
yaf n95 e bakıp sölediler şarkının ismini alalaa cok tuhaf acaba sonradan mı yüklenmiş huylandım!bende n95 e ait sandım !! araştırayım bi konuyu :S

aliyıldız

Üye
    Konu Sahibi
n95 8 gb lik modelinde mevcut bu melodi ama alamadım bir türlü bilgisi olan varmııı- the feel good song

kurtmaker

kurtmaker

Üye
n95 8 gb lik modelinde mevcut bu melodi ama alamadım bir türlü bilgisi olan varmııı- the feel good song

Merhaba,

Aynı melodi tarafımdan da aranmaktadır, bulanlar link atarsa memnun olurum :bigstar:

İyi Forumlar.

Merhaba,

Aynı melodi tarafımdan da aranmaktadır, bulanlar link atarsa memnun olurum :bigstar:

İyi Forumlar.

Hatta Şarkının sözlerini buldum bi yerden şööle bişey;
(Yeni N95 8gb alan veya karta format atmamış arkadaş eklerse sevinirim.)

The Feel Good Song

Well, it's a feel good song,
It shouldn't take too long
to learn the melody.
So won't you sing with me?

İyi Forumlar,

Merhaba,

Tamamdır arkadaşlar :oke:
aşağıdaki linkte indirebilirsiniz, biraz yavaş bi bağlantı ama idare edcez artık :pro:

Not: Bu parça orjinal Nokia N95 8gb ile birlikte zaten gelmekte, o yüzden yayınlamakta bir sakınca görmedim.

İyi Forumlar.

Kürşat27

Üye
P2P yoLuyLa indirmeye başLadım.İnerse upLoad ederim.

kurtmaker

kurtmaker

Üye
Merhaba,
Yukarıda verdiğim link bazen problem yaratabiliyor,
sorun olursa bu linkten indirebilirsiniz, kendi upload'ımdır :oke:;

İyi Forumlar,

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
bu baslıklar buraya acılmamalı

kurtmaker

kurtmaker

Üye
bu baslıklar buraya acılmamalı

Merhaba,
Sayın Editörüm, ilgili başlık ve konu 2008 den beri burada durmaktaydı, taaki ben cevap verene kadar.
Moderatör arkadaşlarımız ilgili başlığa taşıyabilir.

İyi Forumlar,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt