N95 Limitsiz (Sürekli) Video Kaydı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onur1971

onur1971

Üye
    Konu Sahibi
N95 Limitsiz (Sürekli) Video Kaydı
N95 de video kaydına girdiğimde maksimum 59 dk. 59 sn kayıt yapabildiğini görüyorum
Denemelerimde 1 saatlik kaydın yaklaşık 1.2 Gb yer kapladığını gördüm... Ayni bu durumda teorik olarak SD kartımdaki 3.6 Gb. boş alana 3 saat video kaydı yapmalıyım...
Konuyu bir hayli araştırmama rağmen bir türlü çözüme yönelik açıklamaya rastlayamadım. PM den attığım mesajlarda yardımcı olan arkadaşlar Eti Camcorder veya Philips Camcorder gibi yardımcı programları yüklemem gerektiğinden bahsettiler. Ancak bu programların da OS 9.X versiyonlarını bulamadım. Hard Format attım, Telefon versiyonunu yükselttim ancak hala telefon sınırsız kayıt yapmıyor.. Clip yapıp 1 saatle sınırlıyor. Çözüm için tavsiyelerinizi bekliyorum....

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Kamera video seçenekler ayarlara gir kullanılan hafızayı hafıza kartı yap.Birde çekim kalitesini düşürürsen daha fazla çekim yapar.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Uygun abinin dedigi gibi kaliteyi düşürsen çok zamana yayarsın yalnız carl-zeis gibi bir mercekte kaliteyi düşürmek pek mantıklı olmaz.
bende 8 gb kart N95te 5,5gb boş olmsaına ragmen oda 59dk 59sn diyor, hafızayı tam olarak kullanmıyor bunun sebebide kayıt yaprken git gide frp oranının düşmesinden kaynaklanıyor olabilir.
Buyuzden 1saate bir yenilemek gerekiyor kaydı.
Bu arada 1 saaten fazla telefonla ne çekeceksiniz merak ettim...:hmmm

onur1971

onur1971

Üye
    Konu Sahibi
Oncelikle ilgiye teşekkürler.. Çekim kalitesi düşürüldüğpünde mevcur hafızaya daha fazla süreyle kayıt yapılacağı doğrudur. Bu sadece telefon değil tüm medya kayıt cihazlarında temel kuraldır.. Ancak bahseetiğimiz konu bu değil. Yer sıkıntım yok... Ki gerekirse 8 Gb SD de satın alırım.... Ancak telefon klip adı verilen ve yapılan kaydı belli bir zaman diliminde kısıtlama fonkisyonuna sahip. Bunu devre dışı yapmak gerekiyor.
Bir arkadaş bana Pm den şunu yazdı.
'' Bu kadar uzun çekimlerde videoyu çektikten sonra kaydetme süresi de çoğalacağından Kısıtlama konmuş olabiliroyüzdendir.Yahut işlemci veya anakartın yanmasını önlemek içindir''
Katılmamak mümkün değil elbette bu fikre ancak Program adı Camcorder... ile başlayan tüm programlarda temel özellik limitsiz kayıttır Eğer donanım arızasına sebep olacak kadar zararlı bir şey olsaydı illaki duyardık diye düşünüyorum...
Bu arada bu konu neden mi benim için bu kadar önemli
Çünkü piyasada bu kalitede çekim yapabilecek ve bu kadar uzun süre batarya kapasitesine sahip SPY CAM yok ;)

Ancak bir gerçek varki süresiz video çekimine hâlâ çözüm bulamadığım.......

roethlisberger

roethlisberger

Üye
yaa benim kamera tuşu sanırım çalışmıyo ne yapmam lazım...

florya27

Üye
tşkler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt