N95 kulaklıktan müzik değiştirme yardım...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

palulu23

Üye
    Konu Sahibi
N95 kulaklıktan müzik değiştirme yardım...!
arkadaşlar daha önce n70 kullanırken kulaklıktan müzik değiştirebiliyordum (orjinal müzik çalarında) ancak n95 de orjinal kulaklık var ama kulaklık tuşları çalışmıyor müzikleri değiştirmiyor bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi lütfen :s power mp3 programında çalıştığını söyleyen bi arakadaşın yorumunu okumuştum ve kurdum ama yine çalışmıyor arkadaşlar bilen biri varsa lütfen cevap versin :S

by_eMr3

Üye
O tuş ses komutu açmaya yarıyor. Başka kulaklık lazım kardeş sana..

palulu23

Üye
    Konu Sahibi
O tuş ses komutu açmaya yarıyor. Başka kulaklık lazım kardeş sana..

kardeş kulaklık orjinal ve müzik değiştirme durdurma ve ses arttırma tuşları kulaklıkta var yani ama çalışmıyor :s bunun sebebi nedir anlamadım donanımda varsıyalan olarak hepsinin denedim olmadı kulaklık tuşları çalışmıyor :s

bloodmoney8x1

bloodmoney8x1

Üye
bendede durum ayni

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
ben değiştiriyorum sorun yok , yazıLımsaL oLmadığını düşünüyorum . probLem kuLakLıkda görünüyor .

ufuli61

Üye
Arkadaşlar bunu kimse bilmeyebilir ama şöyle bir durum var. Nokia'nın kulaklarında, en azından N95 de öyle, kulaklığın çalışması için küçük bir pil var. Pilde o ses açma kapama müzik değiştirme gibi işlemleri yaptığınız yerin içinde. bunu kimse bilmez. o pil ömrünü doldurduğunda kulaklık bozulmuş havası verir insana. ama işin aslı pilin bitmesidir. tabi ki bu bir satış stratejisidir sonunda. bir saatçiye gidip o kısmı açtırıp küçük bir pil taktırabilirsiniz. sakın kulaklığınızı atmayın o çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt