FuTuRisT33
Üye
-
Konu Sahibi
-
ne ölmesi kardeş bilakis telefon hayata dönüyor yapılan hack işlemi garanti kapsamından cıkartmaz teli ve format atıldığında hack işlemide geri kalkıyor için rahat olsun tele zararı yokkpeki bu hack yaptığın zaman telefon ölmüyor mu?
hello caribeyle işin bitiyor zaten bidaha açılmasına gerek yok sen işlemi doğru yapmaya devam etHelloCarbide uygulamasını çalıştırın sırasıyla,Option>Menu 1'i seçin bu işlemi yaptığımda hello uygulaması kapanıyor yardım lütfen n 95 8gb v 31.0.15
servet kardeş sorun cıktıysa işlem sonundakardeş ben bu işlemmelri yaptım ama yükleme işleminde dosya bozuk diyor bu ne yapmam lazım
sertifika günü geçmiş demesinin hack ile ilgili bişey değil eğer süresi geçmiş diyorsa 1 yıl tel tarihini geri al tekrar yüklemeyi dene 1 yıl olmazsa 2 yıl al geri sorunun çözülürsertifka günü geçmiş diyor kardeş
peki bu hack yaptığın zaman telefon ölmüyor mu?
arkadaşım modoyu kaldırdım modo hello caribe gibi bir program yani hello caribeyi kullanıyorsan modoyu kullanma zaten modoyu sildim caribe ile yap işlemleriarkadaşım ne dedişysen hepsini yaptım sonunda modo yu açınca güvenlik nedeniyle dosya çalıştırılamuyor diyor
--------------- Ekleme ---------------
lütfen yapanlardan yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?