N95 kızak hakkında bilenler yardım?? ..aNL..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
N95 kızak hakkında bilenler yardım?? ..aNL..
Mrb arkdaşlar sizlerden bir ricam olcaktı bende N95 var yaklaşık alalı 20ay oldu yani 1,8yıl filan
ve biraz hor kullandım telfonu bu yuzden kızagı kapattıgımda eskisi gibi hemn kapanmıyor
illa elimle sonuna kadar götürmem gerekiyo ve kızagı kapattıgımda altan baktıgımda sag tarafın kızak yerinde dah çok boşluk oldugunu görüyorum. O boşlukta tuşlara basarken bariz bir şekilde hissediliyo ve ses çıkartıyo tıkır tıkır diye.Acaba bu sorunlarıma çare olabilcek biri varmı.
Yardımlarınızı bekliyorum:)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya yokmu kimse yardım edecek....:agla:agla:agla

ressam58

ressam58

Üye
Yardım olarak internette gördüğüm cihazın yanlarını söküp küçük kızak mekanizmasına bant yapıştırıyorlar ve tekrar vidalarını takıp kapağı kapatıyorlar.böylece boşluk ortadan kalkıyor.Youtube de N95 slider yazarsan bunula ilgili videolara bakabilirsin.Ayrıca bende de aynı sorun var ben alalı 1.5 ay oldu daha ! Benimki N95 8GB küçük bir oynama tıkırtı var servise sordum normal olarak tüm N95 lerde olduğunu söylediler yani bir zararı yok bu işin.
Yukarda yazdığım videolarda ise profesyonel tamirciler var hep yani bu işi yapmak riskli telefondan olursun derim.Boşver böyle kullan gitsin bence.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
y o anlattıgın zaten forumda var ben ondan başka soruyorum çünkü o bant yapıştırma işlemi sesi kesiyomuş bildigim kadarıyla

ressam58

ressam58

Üye
Keşke dediğin gibi başka çare olsa ama ben daha başka bi çözüm duymadım aramama rağmen.
Ama yine de araştırmak lazım zannetmiyorum başka bi çözüm olacağını.

pamela

Üye
servise ver eskisinden sağlam yaparlar

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
2 ayı kalmış garantisinin 20 ay olduysa bitmeden götür derim.
Bendede ses gelmeye başlamıştı kızaktan sonra içindeki film yırtıldı garanti kapsamında yaptırdım.
Yoksa maliyeti 187 lira imiş.
Bitmeden garantisi götür.

ediesel

Üye
Arkadaşım aynı sorun bende de var. Kızak sorununun 2 nedeni var. İlki aletin kızak mekanizmasının tasarım hatasından kaynaklanması. Yani alet yapılırken kalıbındaki bir hatadan bunu yapıyor. İkincisi ise ekranın hemen altında ekran ile işlemciyi birleştiren uzun ince bir bağlantı yani tamircilikteki adıyla film in zamanla kullanılmaz hale gelmesidir ki bunu çözümü filmin değiştirilmesidir ki buda servislerde aşırı derecede pahalıdır. Bence alete dokunma zira benimkide aynı durumda ama dokunmuyorum. Bu tip aletler hassas oldukları için hor kullanılmaması gerekir.

n95eray

n95eray

Üye
birader ben bir tane bu soruna çözüm olarak vidaları açmadan çözüm buldum ve konu olarak paylaştım daha konuy onay verilmedi verildiğinde sana haber veririm

ressam58

ressam58

Üye
ne onayı kardeş? Anlatta bilelim işte.hepimiz bi çare arıyoruz.

Symbiont

Üye
birader ben bir tane bu soruna çözüm olarak vidaları açmadan çözüm buldum ve konu olarak paylaştım daha konuy onay verilmedi verildiğinde sana haber veririm
hakkaten ne onayı arkadaşım o problem bazı kızaklı nokialrdada var benim kardeşimn telefondada var 6500 slide dı yanılmıyorsam:nono::nono::nono::@:@:vur:vur

ressam58

ressam58

Üye
Bende bi deneyim yazarım yorum kardeş.

n95eray

n95eray

Üye
Mrb arkdaşlar sizlerden bir ricam olcaktı bende N95 var yaklaşık alalı 20ay oldu yani 1,8yıl filan
ve biraz hor kullandım telfonu bu yuzden kızagı kapattıgımda eskisi gibi hemn kapanmıyor
illa elimle sonuna kadar götürmem gerekiyo ve kızagı kapattıgımda altan baktıgımda sag tarafın kızak yerinde dah çok boşluk oldugunu görüyorum. O boşlukta tuşlara basarken bariz bir şekilde hissediliyo ve ses çıkartıyo tıkır tıkır diye.Acaba bu sorunlarıma çare olabilcek biri varmı.
Yardımlarınızı bekliyorum:)
al kardeşim sana çözüm:oke::sn:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt