N95 kendi tarayıcısını açma?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d_mavi

d_mavi

Üye
    Konu Sahibi
N95 kendi tarayıcısını açma?
Arkadaşlar merhaba.. N95 kullanıcısıyım, epey program yükleyip kaldırdığım oldu.. Ama nasıl olduysa telefonun kendi tarayıcısından internete bağlandığımda normal pc'deki gibi bağlanıyor. Google ekranı çok büyük ve cep tarayıcısı gereken yerlere girdiğimde sürekli "bu uygulamaya sadece cep telefonunuzun tarayıcısı ile girilebilir" tarzında bir yazı çıkıyor.. Özellikle bankaların mobil internet sitelerine giremiyorum! Sanırım yüklediğin programlardan biri sebep oldu. Flash oynatmak icin çok tarayıcı tarzında program yüklemiştim.. Eskiden google bile mobil versiyon açılırdı hep..
Bu konuda bi bilgisi olan varsa çok makbule geçecek.. Araştırdımda fakat çözüm yolu bulamadım?

mzyil

mzyil

Üye
bncec telefonuna güncelleme atman kesim çözüm olur :)

ibrother

ibrother

Üye
kardeş bu n95 bi web diye uygulaması var bi de servisler diye bi uygulaması var servisler wap için diğeride tarif ettiğin gibi büyük siteler için. Diye düşündüm

d_mavi

d_mavi

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar en sonunda buldum, cevaplar icin teşekkür ederim.. Firefox mod diye bi program yüklemisim, programlardada gözükmüyor. Uygulama yöneticisinden onu kaldırdım düzeldim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt