N95 kendi kendine kapanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

frekans58

Üye
    Konu Sahibi
N95 kendi kendine kapanıyor
Merhaba arkadaşlar. benim düz n95 telefonum var. bu telefon önceleri hiçbir sorun yoktu. ilk aldığımda versiyon 21 idi. daha sonra versiyon 30 a yükseltim. buraya kadar sorun yok. bu işlemleri yaptıktan sonra yüksek kalitede video çekerken zoom yaptığım zaman kendi kendine kapanıp yeniden açılıyor. birde önceden bütün kulaklıkları kullandığım halde şimdi kulaklık taktığım zaman donanım desteklenmiyor uyarısı veriyor. kendi orjinal kulaklığında deneme yapmadım. n82 nin kulaklığında çalıştırıyor. bu sorun neden kaynaklanıyor ve nasıl düzeltebilirim.

POWER

POWER

Üye
Versiyon atma işlemini tekrarlamanızı öneririm. Sorun çıkmış gibi duruyor :hmmm

frekans58

Üye
    Konu Sahibi
tekrardan yeniden yükledik sorun devam ediyor. kulaklık olayı tahminim nokia kendi orjinal kulaklığı dışında kullanmasınlar diye yapmış olabilirler. yanlız bu vieo olayı bayağı can sıkıyor. düşük kalitede hiç sorun yok. yüksek kaliteye aldığım zaman zoom yaparken oluyor. bi versiyon yükleyelim dedik. iyice suyu çıktı.

POWER

POWER

Üye
Telefonunuz kvk ya da gen pa mı? Eğer tr leştirme yapmışsanız product kodu yanlış girmiş olabilir misiniz acaba :hmmm Ayrıca nokia dediğiniz şeyi yapmış olabilir.

frekans58

Üye
    Konu Sahibi
Telefon KVK. Türkçeleştirme olmadı. sadece nokinın kendi sitesindeki versiyon günceleme programı ile versiyonu güncelledim.

POWER

POWER

Üye
O zaman bu olayan şu sonuç çıkar;
Nokia hackleme,farklı marka kulaklık kullanımı vb durumları kaldırmak için alel acele bir yükseltme(?) çıkarmış sonuçta bu sorun oluşmuş :hmmm Yeni güncelleme yakında yayınlanır kanımca :hmmm

noviceone

Üye
Kardeşim bende de aynı sorun vardı.(VİRÜS)Tek çözüm teli fabrika ayarlarına veya hafıza kartını formatlaman.Sorun böylece çözülür.

Saygılar...

not: Bu arada telefonu türkçeleştirip güncelledim v30.1.7 e yükselttim..:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt