N95 in wirelesses i hakkında?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mevlut

Üye
    Konu Sahibi
N95 in wirelesses i hakkında?
evet kullanan arkadaşlar söylentiye göre bu N95 in wireles inde sorunmu varmışmı ne yani ... her wirelees e girmiyormuş arasıra kendine uygun olanına bağlanıyormuş benim en cok ilgilendigim kısımıda bu wirelesses olması ama nasıl herhangi bi sorun yaşayan varmı acaba ???

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Konu hakkında tam bir bilgiye sahip değilim ama Türkiye'deki wireless bağlantılarının çoğu güvenli değil. Wireless kullanıcıları güvenlikten bir haber oldukları için telefon güvenli bağlantı güvensiz bağlantı diye ayrım yapıyor olabilir.

erdemefe

erdemefe

Üye
ben 4-5 aydır kullanıyorum n95 hiç bir sorun olmuyo sadece bir kere bağlanmadığı oldu o da neden anlayamadım defalarca uğraşmama rağmen bağlanamamıştım wrilesine kanma sadece, kapsama alanı pc kadar geniş değil aklında bulunsun

lova

Üye
selam bende 3 aydır kulanıyorum hiç bir sorun olmadı gayet güzel

mevlut

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar peki kapsama alanının kaç metre oldugu hakkında bilgisi olan varmı ?

mesela pc ninki kaç metre n95 inki kaç metre ??

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Mesafe hakkında en geniş bilgiyi Nokia'nın sitesinde bulabilirsin. Baktın mı oraya?

Ozan

Ozan

Admin
Wireless standardı n95 de nedir bilmiyorum ama normal bir wireless in(G sınıfı) ortalama açık alan 300mt max, kapalı alan 100mt max diye biliyorum ama max degerlerde çekip çekmemek arasında tereddüt olur, muhtemelen telefonda da aynıdır durum

Ayrıca baglantı hızı max 54mbps dir.

emredst

Üye
bende wırelesee baglanırken bırden kapanıp acılıyor telefon yardımcı olursanız sevınırımm..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt