n95 'in multimedia menüsünü n95 8 gb, n96, n82 gibi yapmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ach

Üye
    Konu Sahibi
n95 'in multimedia menüsünü n95 8 gb, n96, n82 gibi yapmak
Nasıl yapabiliriz arkadaşlar bilen var mı programla falan olur mu acaba ?
Onların multimedia menüleri daha değişik daha hoş bir program yada güncelleme ile yapılabilirnir mi

ressam58

ressam58

Üye
bu yazlımsalş bişey ve malesef bu özelliği sadece yazdığın cihazlar destekliyor.Yani imkansız arkadaşım.N95 i ver bitane mis gibi N95 8GB al derim.tek kelimeyle MÜKEMMEL!!!

ediesel

Üye
Bence hiç ama hiç gerek yok. Yani n95 sade yi verip 8gb ı almak salaklık olur. Zira n95 düz de hafızasını sürekli artırabilirsin. ama 8gb ta sadece 8 gb ile sınırlı kalırsın. Zaten bildiğim kadarıyla n95 ler şuanda 8gb a kadar mirco sd desteği sağlıyorlarmış

ach

Üye
    Konu Sahibi
16 gb'lik kart var n95 için

ressam58

ressam58

Üye
Arkadaşım 8Gb neyle dolacak? 2 aydır yüklüyorum dünya kadar yer var.Bence Bu hafıza işini N95 8GB bitirdi.Asıl düz N95 Bu konuda eksik sen 16 gb tak bakalım cihaz ne kadar yavaşlar?Değilmi.

ahenk

ahenk

Üye
Arkadaşlar tartişmasiz kendi m.medya gorünümü 8gb daha şik ve zarif bence olsada kimse yaparmi bilmem ben yapmam

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
bende 8gb var ama tersine ben n95 in multimedia menüsünü çok beğendim bu iş belki yazılımla Y sürücüsüne yüklenebilir....... n95in multimedia menüsü 8gb ye atabilirim...

ediesel

Üye
Hafıza kartı olayında yanlış bilgilenmeyin arkadaşlar ben şuanda sandisk in 8gb sdhc sini kullanıyorum ve hiç de yavaş değil telefonum tam aksine hafıza bakımından daha da hızlandı. Bu tamamen hafıza kartının ne kadar kaliteli oluşuna bağlı. Piyasadan çin malı kartları almayın zira gerçektende telefonun anasını belliyor.

memolim83

memolim83

Üye
evet 16 gb destekleniyor n95.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt