Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N95 İÇİN Mum SMS Programı Yokmu Bu Dünyada :@
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vasili_20
Üye
Konu Sahibi
N95 İÇİN Mum SMS Programı Yokmu Bu Dünyada :@
Arkadaşlar inanın herhalde bu programa en fazla ihtiyacı olan bendirim bu dünyada...Aksi taktirde 2 adet yeni telefon ve 2 adet yeni hat almak zorunda kalıcam çok rica ediyorum yardım edin N95 İçin MUMSMS Programı lazımmm....
FerreT
Üye
Symbian OS 9.1 ve 9.2 için henüz bu program çıkarılmadı..yani programı hiçbiyerde bulamazsınız..fakat alternatif programlar mevcut bu programı ne için arıyordunuz..Ona göre alternatif sunalım .?
Vasili_20
Üye
Konu Sahibi
Kardeşim allah razı olsun ilgilendiğin için.Ben MumSMS programı arıyorum ama tabiki varsa aynı işlevi görecek farklı bir programda olabilir.Kullanımdaki amacım sizlerinde tahmin edebileceği gibi hatun meseleleri İstemediğim numaralar bana mesaj attığında bunu sadece ben görebileyim.Yani ekranda görüntülenmesin... Sanırım anlatabilmişimdir derdimi en kısa zamanda bi çözüm bulabilirsek birlikte çok sevinicem.Ben her yerden arıyorum bulduğum an bende paylaşıcam kolay gelsin şimdiden teşekkürler...