Telefon Tavsiyesi N95 Hakkında ne düşünüyorsunuz?? N95 mi N96 mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nalbantoglu

Üye
    Konu Sahibi
N95 Hakkında ne düşünüyorsunuz?? N95 mi N96 mı?
Telefon almaya karar verdim fakat N95 ile N96 arasında kaldım. Aralarında pek bi fark göremedim fakat N96 nın fiyatı biraz pahalı. Eğer N95 kullanmışsanız + veya - yönlerini yazarsanız çok memnun olurum

Şimdiden teşekkürler.... :)

ediesel

Üye
Dostum vereceğin para ne kadar ona göre sana tavsiyede bulunayım

nalbantoglu

Üye
    Konu Sahibi
800-1000 tl arası. Bir sürü markalara baktım ama bana çekici gelen 2 telefn bunlar oldu. Aradğım özellikler kameranın iyi olması, wireless ın bulunması ve dokunmatik olmaması. Eğer biaraz yardımcı olabilrsen çok sevinirim

Furkan96

Furkan96

Üye
N95 kullaniyorum.Son derece memnunum.N96 almaya deymez bence...
Benim gordugum (-) yonleri:
-Fazla muzik dinlendiginde cok fazla jarzi gidiyor.
-Fazla oyun oynandiginda telefonun jarzi bitiyor.
-Fazla resim cekilip,flash kullanildiginda ve kamerasi açik unutuldugunda jarzi biter.
-Istediginiz gibi temalar bulmak zor,yani kendiniz yapmak zorunda kalabilirsiniz...

Benim gordugum (+) yonleri:
-Kamerasi çok guzel.
-Her turlu oyunu bulmak mevcut.
-Bilgisayariniz yoksa da N-Gage den indirme , satin alma imkaniniz var.
-N-gage den oyunlarin demosunu oynama imkaniniz var.
-Dahili hafizasi yuksek.
-Yanlis hatirlamiyorsam 8 yada 16Gb a kadar hafiza karti takilabiliyor.
-Ekrani buyuk...

Benim dusuncelerim bunlar...

nalbantoglu

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederm arkadaşlar saolun. N095 e karar verip aldım çok memnunum :)

alliisl

Üye
arkadaslar selamlar. Bana arayanın resmini ekranda screen gösteren program lazım. Netten 3 5 tane indirdim fakat ya trial ya farklı bir kod istiyor yada hata veriyo kurulmuyo. Yokmudur bunun sorunsuz versiyonu acaba? Bu konuda bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar selamlar. Bana arayanın resmini ekranda ful screen gösteren program lazım. Netten 3 5 tane indirdim fakat ya trial ya farklı bir kod istiyor yada hata veriyo kurulmuyo. Yokmudur bunun sorunsuz versiyonu acaba? Bu konuda bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar selamlar. Bana arayanın resmini screen gösteren program lazım. Netten 3 5 tane indirdim fakat ya trial ya farklı bir kod istiyor yada hata veriyo kurulmuyo. Yokmudur bunun sorunsuz versiyonu acaba? Bu konuda bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

emesut

emesut

Üye
N96 kullanıcısıyım ve N95 8GB tavsiye ediyorum..
Sanmaki N96 yı kullanamıyorum..
N96 nın kasası cok hassas. 3 ay oldu ve ortadaki yön tuşunun dışı soyuldu.
Ama daha televizyonu çalışmıyor o bi başlarsa o zaman herşey daha güzel olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt