n95 hafıza kartı virüsü varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fortyseven

Üye
    Konu Sahibi
n95 hafıza kartı virüsü varmı?
Slm, n95 kullanıyorum 1 gbtylık minicik bir hafıza kartım var, geçenlerde virüslü bir telefondan mp3 transferi yaptım.Mp3 ile virüs bulaşıyor mu ? bilmiyorum ama hafıza kartını biçimlendir diyorum, kullanılan hafıza biçimlenince 240 Kb kullanılan alan diyor sonra kart adını soruyor ben direk Memory Card diyorum bir anda 468 Kb ye çıkıyor kullanılan alan.Tehlikeli bir şeyler var mıdır? Format atmayı biliyorum format atarsam aynı anda hafıza kartınıda silermi telefon?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
virüsler ya hafıza kartına ya da telefona bulaşır..evet mp3 lerde virüslü olabilir..hafıza kartını biçimlendir..içindeki programlarını ve bilgilerini yedekleyip biçimlendir..telefonuna format at..ayrıca telefon formatı hafıza kartını etkiler..

fortyseven

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler, bu kullanılan alan hiç 0 Kb ye düşmez mi? Ayrıca symbian telefonlar konusunda biraz cahilim çöyle bir durumda var telefonun hafızasındaki dosyaları görebiliyorum ama hepsini aynı anda nasıl silerim bir süürü boş klasör varda

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler, bu kullanılan alan hiç 0 Kb ye düşmez mi? Ayrıca symbian telefonlar konusunda biraz cahilim çöyle bir durumda var telefonun hafızasındaki dosyaları görebiliyorum ama hepsini aynı anda nasıl silerim bir süürü boş klasör varda
0 a düşmez o klasörleri telefon kendisi açıyor silsen bile tekrar açılır..onlara sistem dosyalarını yüklüyor..virüs değil..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt