N95 Hafıza Kartı Sorunu (Hafıza Kartı Sifresi) istiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
    Konu Sahibi
N95 Hafıza Kartı Sorunu (Hafıza Kartı Sifresi) istiyor
Dün N95 e format attım. Format sırasında micro sd (2GB) kart takılı değildi. Sonra kartı taktım telefona ve Veri aktarma modunda kartın içindeki bütün dosyaları bi tek klasörde birleştirdim. Sonra kartı telefondan çıkarıp baştan taktım ve dosya yöneticisinden girdiğimde diğer İmages, other vs klasörleri de atmıştı ve sorun yoktu bi kaç program bile kurdum. Sonra 1 saat falan sonra kartı telefona taktığımda şifre istedi benden. Ekrana "Hafıza kartı kodu" diye birşey geliyor ve vbenden şifre istiyor. Fakat hafıza kartını kilitlemedim ben hiç. Şifre kullanmam hiç. O yüzden birşey de giremiyorum.

Sonra PC de açmayı denedim kartı ama açmadı yine. Hiç görmüyor kartı pc ye kart okuyucu ile bağladığımda. Boş kart okuyucu takmış gibi oluyor. Donanımı görüyo ama kart yok...

Menüdeki Hafıza'ya girdiğimde ise (hafıza kartı kilitlendi) diye bir uyarı var sadece. Kilidi aç dediğimde de şifre istiyor benden.

Neden oldu acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.. Kart gitti hadi neyse de 1gb dan fazla veri de gitmesin... :bilmm

OğuzcanAbi

Üye
şifre war kartta sen koymadıysan başkası koymuş olbilir

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
    Konu Sahibi
şifre war kartta sen koymadıysan başkası koymuş olbilir
İmkansız :) Çünkü düşünün şu an çalışıyor, telefon gözünüzün önünde ve saat gece 3 tek başınızasınız :) 1 saat sonra bu hatayı alıyorsunuz durduk yere :D

ulasyasar

Üye
aynı sorun bendede var. durduk yere şifre geldi :S bunu nasıl çözebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt