N95 güncellemeyi geri alma yardımı !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
    Konu Sahibi
N95 güncellemeyi geri alma yardımı !!!!
Arkadaşlar ben N95 kullanıyorum. den nokia update software yazılımı yükselttim ama dili ingilizce imiş. updateyi geri almak istiyorum nasıl yapabileceğime dair yardım edebilecek bi arkadaşım varsa şimdiden çook teşekkürler !!!

:oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke:

• Beğen
Tepkiler: baysado

jose_brio

Üye
Şuan da ben de yüklüyorum yeni yazılımı eğer ingilizceyse, onu türkçeye çeviren bir program vardı.

Biraz araştırırsan, bulursun.

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
    Konu Sahibi
öyle diğeceğine program ismi vererek yardımcı olabilirsin mesela !!!!

huseyinkarabal

Üye
güncellemeyi geri alma gibi bir durumunuz yok malesef
ancak telefonun product kodunu türkçe destekleyen bir dil ile değiştirip
aynı sürümü tekrar yüklerseniz sorun çözülür

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
    Konu Sahibi
güncellemeyi geri alma gibi bir durumunuz yok malesef
ancak telefonun product kodunu türkçe destekleyen bir dil ile değiştirip
aynı sürümü tekrar yüklerseniz sorun çözülür

onu nasıl yapacağım konusunda yardımcı olabilirsen çok sevinirim

toprakumit

toprakumit

Üye
Kardeşim servis boş iş... Her başın ağrıdığında servise götürme burada bizler varız... Şimdi yapacağın şey adresine gireceksin ve N95 serisinin versiyon yükleme programını indireceksin... Daha sonra programı kuracaksın ve açmıyacaksın... sonra sana verdiğim bu linke tıklayıp oradan i indireceksin.. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra indirdiğin proyu pc ne kuracaksın... Sonra şöyle bi ekran çıkacak..

en üstteki sağda ki bulma butonuna basacaksın... Bu arada tel pcye bağlı olacak.. Sonra
en üstteki solda ki telefon resmine tıklicaksın... Daha sonra Prodect kode nin yanındaki enable tuşunu etkin hale getireceksin ve Read'a basıp sonra write ye basacaksın....ve proyu kapatacaksın... Bu işlemden sonra Teli pcden çek.
Bu işlemi hallettikten sonra nokia nın sitesinden indirip kurduğun Yazılım güncelleme programını açacaksın ileri butonu ile orada yazan maddeleri teker teker uyguladıktan sonra teli pcye bağlamanı isteyecek bu arada internet bağlantısı açık olacak. Pcye teli bağladıktan sonra güncelleme yapmaya başlicak buda yaklaşık yani internet hizina göre 15 - 25 dk arasında 116 Mb lık bir güncelleme indirecek. Sonra kendisi otomatik olarak tele kuracak... Sonra telin yeni doğmuş gibi olacak... Bu arada telin içindeki şeyleri hafıza kartına kopyala... Çünkü otomatikmen telin içindeki bilgileri silecek... Bu arada bu yapmış olacağın işlem çok önemli sakın yükleme esnasında teli kapatma ve Bunları şarja takılı iken yap. Bilgisayarında kesin bir güç kaynağı olsun. Hmm unutmadana güncelleme sırasında telden bağlantı koptu der. Tel kapanır korkup teli pcden ayırma çünkü kapalı iken güncelleme yapıyor... Dostum çok dikkatli ol telin bağlantısını yanlışlıkla çekme yoksa gerçekten teli servise götürmek zorunda kalırsın... Yani bir şeyi yanlış yaparsan tel açılmayabilir... Sevgiler ;) Bundan sonra tel türkçe;) daha 3 gün önce yükledim ;)

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim servis boş iş... Her başın ağrıdığında servise götürme burada bizler varız... Şimdi yapacağın şey adresine gireceksin ve N95 serisinin versiyon yükleme programını indireceksin... Daha sonra programı kuracaksın ve açmıyacaksın... sonra sana verdiğim bu linke tıklayıp oradan i indireceksin.. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra indirdiğin proyu pc ne kuracaksın... Sonra şöyle bi ekran çıkacak..

en üstteki sağda ki bulma butonuna basacaksın... Bu arada tel pcye bağlı olacak.. Sonra
en üstteki solda ki telefon resmine tıklicaksın... Daha sonra Prodect kode nin yanındaki enable tuşunu etkin hale getireceksin ve Read'a basıp sonra write ye basacaksın....ve proyu kapatacaksın... Bu işlemden sonra Teli pcden çek.
Bu işlemi hallettikten sonra nokia nın sitesinden indirip kurduğun Yazılım güncelleme programını açacaksın ileri butonu ile orada yazan maddeleri teker teker uyguladıktan sonra teli pcye bağlamanı isteyecek bu arada internet bağlantısı açık olacak. Pcye teli bağladıktan sonra güncelleme yapmaya başlicak buda yaklaşık yani internet hizina göre 15 - 25 dk arasında 116 Mb lık bir güncelleme indirecek. Sonra kendisi otomatik olarak tele kuracak... Sonra telin yeni doğmuş gibi olacak... Bu arada telin içindeki şeyleri hafıza kartına kopyala... Çünkü otomatikmen telin içindeki bilgileri silecek... Bu arada bu yapmış olacağın işlem çok önemli sakın yükleme esnasında teli kapatma ve Bunları şarja takılı iken yap. Bilgisayarında kesin bir güç kaynağı olsun. Hmm unutmadana güncelleme sırasında telden bağlantı koptu der. Tel kapanır korkup teli pcden ayırma çünkü kapalı iken güncelleme yapıyor... Dostum çok dikkatli ol telin bağlantısını yanlışlıkla çekme yoksa gerçekten teli servise götürmek zorunda kalırsın... Yani bir şeyi yanlış yaparsan tel açılmayabilir... Sevgiler ;) Bundan sonra tel türkçe;) daha 3 gün önce yükledim ;)

Kardeşim çook sağol yorum yapan ellerin dert görmesin !!!

:oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke:

rbatu

Üye
Versiyonu Geri mi Alıyor Yoksa Türkçemı Yapıyor

mutrex

Üye
yaptım ama turkce felan olmadı

anarscha

Üye
Çünkü unutulan ufak bi ayrıntı var.NSS i açıp Product Code u okuttuktan sonra yanındaki kutuyu işaretleyip(yani enable yazan yeri) soldaki yazan kodu da 0534844 ile değiştirirsen ve ondan sonra write'a basarsan bir sonraki güncellemende cihazın türkçeye döner.Ordaki kod Nokia Update Sofware in gördüğü bi kod ve o koda göre dil paketi belirliyor güncelleme yaparken!Umarım yardımım dokunmuştur ;-)

karasu54

karasu54

Üye
:oke:türkce yapman icin tr codunu vermen lagzim sistemi bidiginden saadece codu veriyorum buyur 0534845

TURKUMcesurum

Üye
valla ikinizede helal olsun sayenizde bende faydalandim gerci bende nemesis vardi ama resim in faydasi oldu tesekkurler

SEYBAN

Üye
benim servisteki tel çıkar mı acaba

cezalandirilci

Üye
kardeşim öncelikle geçmiş olsun sana bu programı öneriyorum Nokia Software Updater bunu yükle pc ye sonra güncelleştir 1 defada olmassa türkçe ikincidefaya kesin olurr kolay gelsin

vagrant_sweety

vagrant_sweety

Üye
sonunda telefonumu çökertmeyi başardım helal olsun bana :((

juanito05

Üye
ya toprakumit benim tel güncellendi pro yüklerken dahili bileşen hatası verio dahan önce yüklemiştim ama yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt