N95 Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wade1

Üye
    Konu Sahibi
N95 Güncelleme
Arkadaşlar #*0000# yaptığımda böyle bir şey geliyor.Sürümü V12.0.012 bu sanırım.Ben şimdi sürümü güncellemek için ne yapmam lazım.Telefonda secman falan yüklü.

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
ovi suite ile bilgisayardan yapabilirsin

mstf_l

mstf_l

Üye
nokia.com dan nokia suite i indir telefonu baglı o kendisi yönlendirir seni

Wade1

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan mı giriceğim nokia.com ?

mstf_l

mstf_l

Üye
bilgisyar dan

Wade1

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayara indirdim.Bağlantıyı yaptım.Pc suite açıldı güncel değil güncellemek istiyor musunuz diye sordu evet dedim.Sonra program yüklemelerine devam et yapın dedi . Yaptım sertifikanızın süresi dolmuş vs dedi.Bunu nasıl halledicektik ?

mstf_l

mstf_l

Üye
bilgisyarda mı dedi bunu

Wade1

Üye
    Konu Sahibi
hayır telefonda uyarı verdi.

Hasan

Üye
ben hiçbişey anlamadım:bilmm:

Wade1

Üye
    Konu Sahibi
PC suite 2 tane program yüklemek istedi otomatik olarak.

Sonra telefonun ekranda program isimleri çıktı yükle dedi.Tamam dedim sonra uyarı verdi sertifika süreniz dolmuş .. vs diye.Sertifika sürem dolmuş bunu nasıl çözebiliriz ?

mstf_l

mstf_l

Üye
anladım güncelleme cok geç yapıldıgı için olmuş heralde telefonun tarihini 2010 falan yap tekrar dene

Wade1

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu 1.5 senedir kullanmıyordum.Bugün arka kapak ve batarya aldım.Telefon şuan 01.01.2007 tarihinde.Zamanında bu işlerle çok ilgileniyordum ancak şimdi gerçekten unuttum.Şunu hatırlıyorum zamanında sertifika yapmıştım.Ancak 6 aylık mı ne oluyordu sanırım o sertifikalar.Şimdi bir siteye üye oldum imei numaramı verdim.Forumda anlatılmış.Onun onaylanmasını beklicem.

Başka yapmam gereken birşey var mı ?

----------Eklendi @ 22:03:35 ---------- Yazıldı @ 21:44:58 ----------

Nokia Pc suite'in üstüne programı atıyorum %1 %02 derken %100 oluyor program yükleniyor diyor 5 dk geçti hala yükleniyor.Farklı bir uygulama indirip onu atmaya çalıştım yine aynı.Neden böyle yapıyor sizce ?

tayrebaz

Üye
eger suite programlari yuklemiyorsa teli hackla sorun cuzulur

BANLI

BANLI

Üye
pc süite sadece bağlantı için gerekli olan programları yüklemeye çalışmış güncellemeni şöyle yap *#0000# ye bas seçenekler güncellemeleri kontrol et bağlantı noktasını vodafone wap yap zaten güncelleme varsa telefon kendi yükler yoksa yeni güncelleme bulunamadı uyarısı gelir ama bu işlemleri yapmadan önce şarj dolu olsa iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt