N95 Güncelleme Sorunu(ing oldu)ve çöktü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hacibaba44

Üye
    Konu Sahibi
N95 Güncelleme Sorunu(ing oldu)ve çöktü
slm arkadaşlar benim sorunum şu yeni aldığım (2.el) n 95 markalı nokıa (orjinal) telefonumu nokıa sitesinden nokıanın kendi güncelleme programıyla güncelledim telefon ingilizce oldu sonra araştırdım forum sitesinden dil kodunu girip tekrar güncelleme yapmak istediğimde zaten en son sürüm mevcut uyarısı aldım daha sonrasında telefonu uzmanına telefoncuya götürdüm oda (bax) dediği aletle versiyon atmaya çalıştı versiyon atılmıyo dedi biraz uğraşması gerektiğini söyledi aradan bi hafta kadar zaman geçti telefon çöktü dedi her gittiğimde bugün yarın diyerekten oyaladı şimdi ise versiyon kabul etmiyor ancak nokıa yeni bi versiyon daha çıkarırsa telefon normale dönecek dedi.Böyle demesi beni şüphelendirdi yardımınıza ihtiyacım var lütfen bana açıklayabilirmisiniz.SAYGILARIMLA

--------------- Ekleme ---------------

yokmu yardım edecek kimse arkadaşlar

yokmu yardım edecek kimse arkadaşlar :(

yusufabii

yusufabii

Üye
slm arkadaşlar benim sorunum şu yeni aldığım (2.el) n 95 markalı nokıa (orjinal) telefonumu nokıa sitesinden nokıanın kendi güncelleme programıyla güncelledim telefon ingilizce oldu sonra araştırdım forum sitesinden dil kodunu girip tekrar güncelleme yapmak istediğimde zaten en son sürüm mevcut uyarısı aldım daha sonrasında telefonu uzmanına telefoncuya götürdüm oda (bax) dediği aletle versiyon atmaya çalıştı versiyon atılmıyo dedi biraz uğraşması gerektiğini söyledi aradan bi hafta kadar zaman geçti telefon çöktü dedi her gittiğimde bugün yarın diyerekten oyaladı şimdi ise versiyon kabul etmiyor ancak nokıa yeni bi versiyon daha çıkarırsa telefon normale dönecek dedi.Böyle demesi beni şüphelendirdi yardımınıza ihtiyacım var lütfen bana açıklayabilirmisiniz.SAYGILARIMLA

yokmu yardım edecek kimse arkadaşlar

yokmu yardım edecek kimse arkadaşlar :(

sen emin misin onun orjinal nokia oldugundan...
Ben emin değilim:d
geçmiş olsun...

alien61

alien61

Üye
usb ile pc suit modunda bilgisayara bağla zaten en yeni sürüm dediğinde devam yada o anlamda biyer olacaktır ona tıkla. aynı durum benimde başıma geldi model n79

crazyboy_2502

Üye
telefonu güncelleme için yazılımını internetten indirip phoenix programını kullanarak güncellem yap. türkçe yazılımı EURO diye başlıyor. O zaman sorun ortadan kalkar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...