N95 Çoklu Arama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
N95 Çoklu Arama
N95 Telefonum var Telefonu baskasında gördüm adam telefona 3 kişiyi bagladı hepside konusuyor.buna konferansmı ne deniyor tam bilmiyorum ama.benimde var bu n95 ten ben bi türlü bulamadım biriyle konusurken baskasını araıp onuda konusmanın içine alıp 3 kişi konusuluyor.bunu nasıl yapabilirim..

Lacrymosa

Üye
Ben 4 arkadaşla bunu hep yapıyorum. Önce bir arkadaşınızı arıyorsunuz daha sonra menüden Beklet seçeneğine basıp aramayı kapatmadan başka bir arkadaşınızı arıyorsunuz. Yeni aradığınız arkadaşınız telefonu açtığında seçeneklerden Konferans seçeneğine basıyorsunuz ve artık 3 kişi oluyorsunuz. Bu sayıyı bu şekilde artırabilirsiniz. Ücretlendirme kişi sayısı ile çarpılır. 2 kişiyle konuşurken 1 yerine 2 kontörünüz gider tabii ki. Bunu Turkcell'in hediyesi olan 250 bedava kontör ile yapıyordum çok iyi oluyor.

7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
Yani ben böyle herkesi arasam kontor yine benden gidiyor öyle degilmi.

Anlatııgın için tesekkürler..

wolfatabey

wolfatabey

Üye
KARDESIM SEN EN IYISI NORMAL GÖRUSMEYE DEVAM ET YOKSA KONTÖR YETISTIREMEZSIN VEYAHUT FATURALI HATTAN ARIYORSUN GECMIS OLSUN DEMEKTE BIZE DÜSÜYOR:aha: SAKA BIR YANA BEN ALMANYADA YASIYORUM BURDA HATLAR ARASI BEDAVA YANI AYNI HATTAN DIGER ARKADASLARI KONFERANS GÖEUSMEYE ALABILIRSIN NASIL OLSA BEDAVA EGERKI VATANIMDADA BU ÖZGÜRLUK VRSA SENDE ARAKADASIN ANLATTIGI GIBI DEVAM ET SELAMETLE...:bye2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt